Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop'ta Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

29.06.2013 Cumartesi günü meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Sinop'ta Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı
Aslan Özdemir
1 Temmuz 2013 08:22

Erfelek'te otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne ve baba öldü, ölen çiftin 2 çocuğu ise yaralandı.

Hayrettin Kaya

Kaza, saat 13:00 sıralarında Sinop- Erfelek karayolu Hasandere köyü mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Erfelek istikametinden Sinop istikametine seyir halinde olan Ali Genç (36) yönetimindeki 07 ALG 22 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada otomobilden fırlayan otomobil sürücüsü Ali Genç, olay yerinde feci bir şekilde can verirken, araçta bulunan eşi Yurdagül Genç'de (34) kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kazada anne ve babasını kaybeden 11 yaşında ki Alper Genç ile 2 yaşındaki Yunus Emre Genç ise ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı çocuklardan durumu ağır olan 2 yaşında ki Yunus Emre Genç, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanes'ne kaldırıldı.

Ali Genç'in Sabah/ATV grubunda elektronik teknisyeni olarak çalıştığı ve tatil için kayınpederinin görev yaptığı Sinop'a geldiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.