Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop’ta Ağaç Kesimine Büyük Tepki

Sinop’ta belediye tarafından bir ağacın kesilmesine çevreci vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Sinop’ta Ağaç Kesimine Büyük Tepki
Aslan Özdemir
29 Ocak 2016 18:07

Sinop’ta belediye tarafından bir ağacın kesilmesine çevreci vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Hayrettin Kaya

Sinop Belediyesi tarafından otopark olarak kullanılan şehir kulübü arkasındaki ağaçlardan birinin kesilmesi doğa severlerin büyük tepkisi ile karşılaştı.

CHP’li Belediye Başkanı Baki Ergül’e seslenen yeşil sever Sinoplular “Sayın Başkan sizin partiniz ki her hangi bir yerde ağaç kesildi mi Türkiye’yi ayağa kaldırıyor! “Doğa katliamı “diyerek, ortalığı yıkıyorlar! Peki siz neden bu ağacı kestiniz? Ne idi o ağacın kesilmesinin sebebi? Birilerinin iddia ettiği gibi araba park yerinin çoğaltılması için mi? Lütfen bu doğa vahşetinin açıklamasını yapar mısınız? O ağaç yıllardır orada duruyor kale surlarına yeşilliği ile ayrı bir hava veriyordu.Ne oldu da kestirdiniz o ağacı sayın Başkan? Bize bunun açıklamasını yapınız” diyerek o ağacın neden kesildiği ile ilgili Sinop’un CHP’li Belediye Başkanı Baki Ergül’den açıklama beklediklerini belirttiler.

YORUMLAR

  1. arsan perinçek dedi ki:

    Yol genişletmesi için orman işletmesinde onlarca agaç kesildi ona sese yok…halbuki karşı tarafda yeterli alan vardı…