Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

SİNOPLULARIN ANKARA’da SEYİR’e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE

Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği ASİLDER; 
Ankara’da yaşayan hemşerilerine Ankara Mamak bölgesinde sosyal faaliyetlerini Gerçekleştirecekleri Güzel Bir tesis kazandırdı.

SİNOPLULARIN ANKARA’da SEYİR’e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE
2 Temmuz 2018 10:21
Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği ASİLDER;
Ankara’da yaşayan hemşerilerine Ankara Mamak bölgesinde sosyal faaliyetlerini Gerçekleştirecekleri Güzel Bir tesis kazandırdı.
Kuzeyin Değeri/Ankara ASİLDER Genel Başkanı Sayın Kenan GÜLLÜ konu ile ilgili Açıklamalarda bulunarak şunları Söyledi
Sevdamız Sinop Davamız Türkiye sloganı ile Devletimizin emrinde Milletimizin hizmetkârı olmak için 18 mart 2015 Tarihinde bir avuç arkadaşımız ile yola çıktık 18 Mart ‘ın önemi Çanakkale Zaferinin 100. yılı olmasıydı, arkadaşlarımız ile acil eylem planı hazırlayarak Ankara’da hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için gerçekleştireceğimiz faaliyetleri acil orta vade ve uzun vade olarak programımıza aldık. Ankara’da hemşerilerimizin acı ve mutlu özel günlerinde çeşitli sosyal ihtiyaçlarını giderecek bir yerin mekanın olmayışı bizim en önemli önceliğimiz idi. Bu bağlamda resmi kurumlar, Millet Vekillerimiz,Bürokratlarimiz ve Belediyelerimiz ile diyolağa geçerek görüşmeler yaptık.
Mamak belediye başkanı Sayın Mesut AKGÜL’e Teşekkür Etti.
Başkan GÜLLÜ  Yeni Mamak’ın Mimarı Sinopluların fahri hemşehrisi Değerli Mesut AKGÜL Başkanımızın Destek ve Katkıları ile Mamak’ta Peyami Sefa Mahallesi’nde 400 m 2 katlı Tesisi hemşehrilerimize kazandırdık. Huzurlarinizda Ankara’nın AKGÜL’ü Mesut Başkanımıza  Çok Teşekkür Ediyorum ifadelerini kullandı.
GÜLLÜ  Tesesimiz Çok amaçlı faliyet  özelliği Taşıyor 400 m( 2 )kattan oluşan Tesesimiz 250 kişilik çok amaçlı salon, Başkanlık Makamı,Kültür Evi, Mutfak kısmını alt katta barındırıyor.  Üst kat ise Seyir Tepe Cafe Bistro Olarak faaliyettedi. Çok amaçlı 250 kişilik salonumuz ile hemşehrilerimiz nişan kına asker gecesi toplu yemek vs Sosyal etkinliklerini yapabilirler dedi.
Genel Başskan Kenan Güllü Sözlerine şu şekilde devam etti; Sevdamız Sinop Davamız Türkiye sloganımız, biz bu faaliyetleri Önce Allah cc izniyle sonra değerli Hemşerilerimiz ve Ankara’da faaliyet gösteren STK’larımız özellikle de ASILDER ile birlikte yürüyen Derneklerimiz ile birlikte sevgi ile örüyoruz.Birlik beraberlik ve kardeşlik içinde  yardımlaşma ile gercekleştiyoruz.
 Derneğimiz kurulduğu günden bugüne kadar desteklerini her daim esirgemeyen değerli Hemşerilerimize  siz değerli basınımız aracılığıyla teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Yol arkadaşlarımla bunu başaracak güçteyiz çünkü;
Herkes Sinop der biz Aşk deriz dedi.
SİNOPLULARIN ANKARA'da SEYİR'e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE SİNOPLULARIN ANKARA'da SEYİR'e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE SİNOPLULARIN ANKARA'da SEYİR'e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE SİNOPLULARIN ANKARA'da SEYİR'e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE SİNOPLULARIN ANKARA'da SEYİR'e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE SİNOPLULARIN ANKARA'da SEYİR'e DOYDUĞU YER ; SİNOP SEYİR TEPE
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.