Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Sinoplu İş Adamları İstanbul’da buluşuyor

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) tarafından 16-19 Kasım tarihleri arasından İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ‘Sinop İş Dünyası ve Girişimcilik Forumu’na 95 Sinoplu firma katılıyor.

Sinoplu İş Adamları İstanbul’da buluşuyor
16 Kasım 2017 14:36

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) tarafından 16-19 Kasım tarihleri arasından İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ‘Sinop İş Dünyası ve Girişimcilik Forumu’na 95 Sinoplu firma katılıyor.

Perşembe günü İFM – İstanbul Fuar Merkezi’nde başlayacak olan ve bu yıl ilki düzenlenen I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumunda ilk kez Sinoplu İş Adamları çalışmalarını vitrine çıkartacak. Sinoplu İş Adamlarının birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekleyecek olan SİAD, bu projeyle dernek geleneğine; organizasyonel inovasyon katmaktaki kararlılığını ispat ediyor. Fuara Sinop ve ilçe belediyeleri de destek veriyor.  Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı Rafet Orhan yaptığı açıklamada, Sinoplu iş adamlarının foruma büyük ilgi gösterdiğini söyleyerek, Sinop iş dünyasına teşekkür etti. Başkan Orhan, 4 gün sürecek olan I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu kültürel etkinliklere, iş dünyasına yönelik sempozyum ve söyleşilere de yer verdiklerinin altını çizdi. Rafet Orhan; “İlk kez böyle bir organizasyonu yapmak bize nasip oluyor. Şahsım ve yönetim kurulum adına, bu işe destek olan tüm paydaşlarımıza, iş adamlarımıza ve SİAD ailesine çok teşekkür ediyorum. Yine bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm iş dünyasını, ticaretlerine ışık tutacak ve inovasyon kazandıracak olan forumumuzun, Sinop iş dünyasına hayırlar getireceği inancındayım. Katılımcı ailemizin PR çalışmalarında, forumumuz ile tüm dünyaya değerlerini sunma imkânını yakalayacağı inancını da taşımaktayım. Amacımız ve hedefimiz bu. Şimdiden Sinop’umuza hayırlı olsun. Sevmek Güzel Bir Kelam değil mi? Amma Velakin; İspat ister. Gayret bizden Takdir Allah’tandır. Biz teveccühlerinize talibiz” dedi.

YORUMLAR

  1. osman sarı dedi ki:

    karadenizli işadamlarıda artık her yerde artık yayılıyor her yere helede birde bir araya geldikleri zaman neler yapmazlarki