Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Sinoplu Başkan İlklere İmza Atıyor

Bilardo Federasyonu Başkanı Sinoplu İşadamı Ecz. Ersan Ercan ilklere imza atıyor.

Sinoplu Başkan İlklere İmza Atıyor
Aslan Özdemir
24 Şubat 2015 00:37

Bilardo Federasyonu Başkanı Sinoplu İşadamı Ecz. Ersan Ercan ilklere imza atıyor.

Hayrettin Kaya

Uzun yıllar boyunca bilardo sporu ile ilgilenen Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan kıza zamanda bilardo sporuna kazandırdığı birbirinden önemli projelerle adından sıkça söz ettirdi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Federasyon başkanı Ersan Ercan NTV Spor Kanalı ile yaptığı antlaşma ile Türkiye’de bir ilke imza attı. Tarihi çok eski olan ve insanın fiziki, zihinsel ve pisikolojik olarak önemli bir yere sahip olan  Bilardo sporunu NTV Spor kanalı ile yaptığı anlaşma ile  tüm dünya ile buluşturdu. Öte yandan  Türkiye’de ilk olarak Antalya'da düzenlenen Antalya 3 Bant 1.  Etap Türkiye Şampiyonası Ntv Spor kanalında 7 saat kesintisiz olarak naklen izleyici ile buluştu. Dünyanın her köşesinden takip edilen müsabakalar spor severlerin büyük ilgisi ile karşılaştı.

 

SEMİH SAYGINER’İ SAHALARA DÖNDÜRDÜ

Dünyaca ünlü Bilardo sporcusu Semih Saygıner sekiz yıl aradan sonra tekrar sahalara döndü. Bilardo deyince dünyada ilk akla gelenler arasında olan Saygıner’in bilardo sporuna dönmesi camiada büyük heyecan yarattı. 
 

BİLARDO EN ÇOK OYNAN SPORLAR ARASINDA  DÖRDÜNCÜ SIRADA 

Federasyon Başkanı Ersan Ercan “Bilardo sporu en çok oynanan sporlar arasında dördüncü sırada” yer aldığını belirtti. Ercan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bilardo sporunun tarihi  bilindiği gibi çok eskilere dayanmaktadır. Bilardo sporu insanın gelişiminde çok önemli bir konuma sahip, özellikle Ülkemizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için bilardo çok ayrı bir öneme haizdir.

Federasyon Başkanlığına seçildiğim günden itibaren ekip arkadaşlarımla birlikte bilardo sporunu geliştirmek ve bunu dünyaya tanıtmak ve yaymak için projeler geliştiriyoruz.  Özellikle NTV Spor kanalı ile yaptığımız sözleşme bilardo sporu adına çok önemli.

Türkiye’de ilk defa 800 yüz kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Antalya 3 Bant 1.  Etap Türkiye Şampiyonası müsabakaları NTV Spor de kesintisiz olarak 7 saat naklen yayınlandı. Bununla birlikte tüm dünya  Antalya’da düzenlenen turnuvayı izledi.  Eğer madalyonun diğer yüzünü çevirirsek karşımıza “Spor Turizmi” çıkıyor. Bu anlamda medyanın öneminin altını özellikle çizmek istiyorum. Bundan sonra düzenlediğimiz Ulusal ve Uluslar arası organizasyonlar aynı anda tüm dünya da izlenebilecek.

Bilardo Federasyonu Ersan Ercan konuşmasının sonunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek, bu anlamda benimle birlikte çalışan, destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.