Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Sinop’a 5 Yıldızlı Sağlık Kompleksi Yapılıyor

Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan TELATAR, 5 yıldızlı sağlık kompleksi inşaatının devam ettiğini açıkladı.

Sinop’a 5 Yıldızlı Sağlık Kompleksi Yapılıyor
4 Mart 2016 19:03

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol DERİCİ, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan TELATAR’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Derici İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar’la Sinop’ta yapılacak olan sağlık kompleksi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Sağlık kompleksi ile ilgili karşılıklı gerçekleşen söyleşide kompleks ile ilgili işlemler konuşuldu. 31 Mart 2015’te başlatılan ihalede 5 yıldızlı Sağlık Kompleksi inşaatının 18.09.2015 tarihi itibarı ile gerekli izinleri alınmıştı. Daha sonra Kültür Müdürlüğü gözetiminde temel kazma işlemleri başlatıldı.

Görüşmeden açıklama yapan Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan TELATAR “Sağlık Kompleksi inşaat sahası otopark kısmında tarihi küp ve duvar kalıntılarına rastlanılmıştır. B ve C bloğun bulunduğu kısımda antik su tüneli açığa çıkmıştır. Bunun sonucunda B ve C bloktaki hafriyat çalışmaları durdurulmuştur. Kültür varlıkları ve Müzeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan rapor Samsun Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürlüğüne sunulup Kurul tarafından verilen nihai karar doğrultusunda Sağlık Kompleksi imar planı revize edilmiş olup; Sağlık Kompleksi inşaatı yapımı devam etmektedir.” dedi.

TELATAR “Sağlık Kompleksinde; Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği İdari Ofisleri, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi (Verem Savaş Dispanseri gibi yeni yapılanmada TSM’ye bağlı birimler), 20 Ünitelik ADSM, Semt Polikliniği, Halk Sağlığı Laboratuvarı, 4 Katlı Kapalı Otopark yer alacaktır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.