Dolar 32,5018
Euro 34,5754
Altın 2.491,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Sinop Üniversitesi Okul Kayıtları Başladı

2015-2016 Akademik Yılı kayıt dönemi başladı. Sinop Üniversitesine yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin hizmetine sunulmak maksadıyla otogarda danışma masası kuruldu.

Sinop Üniversitesi Okul Kayıtları Başladı
3 Ağustos 2015 15:48

2015-2016 Akademik Yılı kayıt dönemi başladı. Sinop Üniversitesine yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin hizmetine sunulmak maksadıyla otogarda danışma masası kuruldu.

 

2015 LYS yerleştirme sonuçlarına göre ön lisans ve lisansta yerleşme oranı yüzde 97,83’e ulaşan Sinop üniversitesi’nde  yeni kayıt heyecanı başladı. Her geçen yıl daha da büyüyen Üniversite bu yıl 3bin 29 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor. Yeni gelecek öğrenciler için ise Üniversite  personeli hazırlıklarını tamamladı. 

Öğrenciler Otogarda Karşılandı

Türkiye'nin çeşitli illerinden Üniversite’ye gelerek, 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi için kayıt yaptıracak öğrenciler otogarda karşılandılar.Otogarda hazır bulunan danışma masası, Sinop'a gelen yeni öğrencileri  otogarda karşılayarak fakülte/Yüksekokullara transferleri ring servislerle sağlıyor.

Görevli Personel Tüm Gayretiyle Çalışıyor

Servislerle üniversite birimlerine gelen Öğrencilerin kayıt işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde yapılması için üniversitenin görevli personeli, tüm gayretiyle çalışıyor. Personel aynı zamanda öğrencilere üniversite, şehir vebarınma 

olanakları gibi konularda da bilgi vererek, onların üniversite yaşamına ve ilimize daha kısa sürede uyum sağlamalarına katkı sağlıyor.

 

Fakülte/Yüksekokullara ring servis hizmeti

Danışma masası çalışanları ve Fakülte/Yüksekokullara ring servis hizmeti, kayıtların tamamlanacağı 7 Ağustos Cuma gününe kadar otogarda görevini sürdürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.