Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sinop’un Eniştesi Dünya Şampiyonu !!!

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Sinop'lu Ecz. Ersan Ercan tarafından 12-18 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Kupasını Sinop’lu Emel Kökçelik Çoklu'nun eşi Murat Naci Çoklu kazandı.

Sinop’un Eniştesi Dünya Şampiyonu !!!
Aslan Özdemir
23 Ekim 2015 10:37

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Sinop'lu Ecz. Ersan Ercan tarafından 12-18 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Kupasını Sinop’lu Emel Kökçelik Çoklu'nun eşi Murat Naci Çoklu kazandı.
 

Hayrettin Kaya

20 ülkeden katılan 149 sporcu ile İstanbul'da 12 Ekim'de başlayan turnuvanın şampiyonu bugün yapılan final müsabakaları ile son buldu. Çekişmeli geçen final müsabakasında Milli bilardocu ve aynı zamanda Sinop’un eniştesi  Muratnaci Çoklu rakibini 40-26 mağlup ederek kupanın Türkiye'de kalmasını sağladı.
 

Çoklu, kupa ve madalyasını Dünya Bilardo Birliği (UMB) Spor Direktörü ve Delagasyonu Faruk Barki'nin elinden aldı.
 

BİLARDO FEDERASYONU BAŞKANI ERCAN ''KENDİ YAPTIRDIĞIMIZ KUPANIN TÜRKİYE'DE KALMASI BİZİ İNANILMAZ MUTLU ETTİ''
 

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada, ''Bir aydır bu organizasyon için uğraşıyoruz. Çok yoğun bir mesai harcadık ve pazartesiden beri organizasyonun güzel olması için uğraşıyoruz. Bugün de Murat Naci Çoklu şampiyon olunca sevincimi ikiye katlandı. Bütün yaptığımız röportajlarda şunu söyledim 'Bu kupanın burada kalması için elimizden geleni yapacağız. Bu kupa İnşallah Türkiye'de kalacak.' Kendi yaptırdığımız kupanın Türkiye'de kalması bizi inanılmaz mutlu etti. Son 4 Uluslararası turnuvada 2 final 2 şampiyonluk, bu da Türk bilardosunun çok yol aldığını gösteriyor'' ifadelerini kullandı.
 

MURAT NACİ ÇOKLU ''PERFORMANSIMI MASAYA YANSITABİLDİM''

Şampiyon olan Milli bilardocu Murat Naci Çoklu ise yaptığı açıklamada, ''Yarı final çok zorluydu, rakibim DickJasper'di. Kağıt üzerinde benden daha iyi bir oyuncu. Çok stresli ve zorlu geçti.O da zorlandı ben de zorlandım. Kazandım mutluyum. Final de kolay oldu. İyi oynadım finali. Kendi performansımı masaya yansıtabildim, onun için de ayrıca mutluyum. Dolayısıyla izleyen bütün insanların da keyif aldığını düşünüyorum. Umarım devamı da gelir'' dedi.
 

Seyirci desteğinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Çoklu, ''Ben seyirciyi arkamda hissedip oynayabiliyorum. Bazı sporculara baskı oluyor bu, benim için değil'' şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.