Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop U-14 Ligi Şampiyonu Ayancık Belediye Spor

Yeni sezonun ilk kupası Ayancık Belediye Spor'un oldu.

Sinop U-14 Ligi Şampiyonu Ayancık Belediye Spor
Aslan Özdemir
23 Aralık 2013 12:43

2013-2014 sezonu Sinop Amatör lig karşılaşmaları U-14 ligi sona erdi.

Hayrettin Kaya

21.12.2013 cumartesi günü Erfelek Spor ile Ayancık Belediye Spor karşı karşıya geldi. Erfelek Spor'un sahasının bakımda olması nedeniyle karşılaşma Sinop Şehir Stadında oynandı. Belediye Spor'u yalnız bırakmayan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Kulüp Başkanı Hayrettin Kaya, Sinop ASKF Başkan Yardımcısı Önder Serdar Öztürk, Belediye Spor yönetim kurulu, Şehit Bülent Yalçın'ın halası Ayla Hanım mücadeleyi izlediler.

Karşılaşmanın 3. ve 16. dakikalarında Rauf'un, 27. ve 32. dakikalarda İlkay'ın ve 29. dakikada kaptan Fatih'in golleriyle ilk devre 0-5 sona erdi. İkinci devre Ayancık Belediye Spor Rauf/Ömer, İlkay/Serkan değişimiyle sahada yerini aldı.

İkinci devrenin ilk dakikalarında attığı gollerle skoru 0-6'ya taşıyan isim Serkan oldu. Karşılaşma Eren/Ramazan değişimiyle yeniden hareketlendi.

Dakika 46'da Kaptan Fatih, 53.dakikada Ömer kafa ile attığı gollerde skoru 0-8'ya taşıdı. 68. dakikada Fatih'in attığı gol karşılaşmanın son golü oldu.

Erfelek Spor:0
Ayancık Belediye Spor:9

Karşılaşma sonrası kupa töreni için sahada Ayancık Belediye Spor yıldız oyuncuları yerlerini aldılar. 2013-2014 sezonun ilk kupasını alan şampiyon takım hakkında konuşan ASKF Başkan Yardımcısı Önder Hoca, sözlerinden sonra kupayı vermesi için Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ü davet etti. Ayhan Ergün'ün yapmış olduğu konuşmasının son sözlerinden sonra Şehit Bülent Yalçın’ın halası ve yıldızlarında halası Ayla Hanımı kupayı beraber vermek için davet etti. Kaptan Fatih geçen sezonun ardından yeni sezonda da 2. defa kupayı havaya kaldırdı.

Kupa töreninden sonra Ayancık Belediye Spor yıldız takımı verdikleri sözü tutmanın sevinciyle Sinop Şehitlik Mezarlığına hareket etti. Oyuncular; futbolu kişiliğiyle örnek aldıkları ağabeyleri Bülent Yalçın’ın kabristanlığında dualarıyla unutmadıklarını, unutmayacaklarının birlik, beraberliklerini yansıttılar.

Şehirde yenilen yemek sonrası Şampiyonlar yarım saatlik Sahil gezisi bitimiyle Ayancık’a saat 17.30 da geldiler. Şampiyon olan Ayancık Belediye Spor U-14 takımını, Başkan ve yönetim kadrosunu, sporsever Ayancıklılar adına ve Ayancık Gazetesi olarak kutlarız.

Gol Kralı
U-14 liginde 6 maçta 12 gol atan Fatih Altındal gol kralı oldu.

PUAN TABLOSU

Haber: Ahmet Can AKYOL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.