Dolar 32,5108
Euro 34,9455
Altın 2.433,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor

Maviş, Bakan Özlü’nün Ziyaretini Değerlendirdi; “Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor”

Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor
14 Şubat 2017 13:08

Maviş, Bakan Özlü’nün Ziyaretini Değerlendirdi; “Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 12 Şubat 2017 Pazar günü Sinop’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün Sinop temaslarını değerlendirerek, yapılacak yeni yatırımların müjdesini kamuoyu ile paylaştı.

Sanayicilerimiz Açısından Verimli Bir Ziyaret Oldu

Gerçekleşen ziyareti değerlendiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Bakan Özlü’nün Sinop’ta sanayiciler ve sanayi siteleri, ticaret ve sanayi odaları temsilcileriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdiğini belirterek, Boyabat Marangozcular SanayiSitesi Durağan Küçük Sanayi Sitesi ve Tuğla üreticileri için İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapımı için gereken işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Maviş açıklamasında; Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’nünziyareti Sinop’umuz ve sanayicilerimiz açısından verimli ve hayırlı gelişmelere vesile olmuştur. Sinop’ta yapılan toplantıda Organize Sanayi Bölgesi ve 1. ve 2. Kısım Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet yürüten iş adamlarımız ve esnafımız, Sayın Bakanımıza beklenti ve taleplerini bizzat iletme imkânıbulmuşlardır” dedi.

Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor

Boyabat ve Durağan’a kurulacak olan sanayi sitelerinin, Sinop Sanayisine ivme kazandıracağını belirten Maviş, “Ziyarette Boyabat İhtisas Organize Sanayi BölgesiBoyabat Marangozcular Sanayi Sitesinin ve Durağan Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımı için önceden de iletmiş olduğumuz talep, Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü tarafından onaylanarak gereken resmi süreç ve işlemler başlatılmıştır. Sanayi sitelerimizin inşası ile birlikte Sinop sanayimiz önemli bir ivme kazanacaktır. Sanayi Sitelerimizin Boyabat ve Durağan ilçelerimiz için hayırlı olmasını dilerken, Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’ye şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca ziyarette bizlere eşlik eden Sinoplu sanayicilerimize, OSB, Küçük Sanayi Sitesi, Ticaret ve Sanayi Odaları başkanı ile yönetim kurulu üyelerine, Ayancık KSS Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor Sinop Sanayisine İvme Kazandıracak Yatırımlar Hayata Geçiyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.