Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop Sakarya Caddesinde Park Yasaklandı

Sinop ilinin en işlek caddesi olan Sakarya Caddesi’ne park yasağı getirildi. Bundan sonra Sakarya Caddesinde 15 dakika süreyle araçlar park edilecek.

Sinop Sakarya Caddesinde Park Yasaklandı
Aslan Özdemir
15 Aralık 2015 09:53

Sinop ilinin en işlek caddesi olan Sakarya Caddesi’ne park yasağı getirildi. Bundan sonra Sakarya Caddesinde 15 dakika süreyle araçlar park edilecek.

Hayrettin Kaya

Sakarya Caddesi, gündüzleri oradaki esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun şekilde araç parkı için, geceleri ise aracını satmak isteyenler tarafından oto pazarı amaçlı kullanılmaktaydı. Çift şerit olarak yapılan yol araçların yoğun şekilde park edilmesinden dolayı tek şerit halinde kullanılıyor. Özellikle yaz aylarında turistlerinde gelmesi ile cadde de trafik yoğunluğu yaşanmaktaydı. Bunun önüne geçmek isteyen İl Trafik Komisyonu Sakarya Caddesini araç parkına kapattı. Sakarya Caddesine asılan levhalar ile ‘30.09.2015 tarih ve 2015/99 sayılı il trafik komisyonu kararı gereğince 15 dakikadan sonra park etmek yasaktır.’yazısı ile vatandaşlar uyarıldı.

YORUMLAR

  1. yunus dedi ki:

    İl Trafik Komisyonu bu kadar düşünceli madem bu kadar adam arabayı nereye parketcek onuda düşünmüşmü tabiki hayır nerde oyle düşünceli bi komisyon.yakında sakarya caddesini paralı otopark diye birine peşkeş çekerler onun temelini atmaya başladılar zaten.yapın o zaman 1000 araçlık bi katlı otopark veya ucretsiz bi alan gösterin sizin zihniyetiniz bozuk..bakın o zaman çekiyomuyum arabamı oraya bizimde çok hoşumuza gitmiyo yer bulmaya çalısmak yer bulursun gelir yanına biri çeker arabayı gider yarım saat onu beklersin çıkmak için..ne desek boş nasılsa belediye başkanının otoparkı var valininde var polislere her yer otopark zaten