Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop OSB’de İşyeri Sahipleri İsyanda

Son günlerde yağan kar ile birlikte iş yerlerinin çatılarının çöktüğü Sinop Organize Sanayi Bölgesi hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. İddialara göre OSB yönetimi aidat topladığı halde hizmette bulunmuyor.

Sinop OSB’de İşyeri Sahipleri İsyanda
Aslan Özdemir
4 Ocak 2016 19:39

Son günlerde yağan kar ile birlikte iş yerlerinin çatılarının çöktüğü Sinop Organize Sanayi Bölgesi hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Hayrettin Kaya

Sinop için ekonomik anlamda en önemli yerlerinden olan Organize Sanayi Bölgesinde geçtiğimiz gün imalathanelerin çatıları çökmüştü. Yaşanan bu hadiseden sonra OSB için ortaya çarpıcı iddialar atıldı.

“Aidatlar Toplanıyor Ancak Hizmet Verilmiyor”

OSB için ortaya atılan iddialardan birisi ise yönetimin aidatları topladı ancak vermesi gereken hizmetleri vermediği yönünde. Aldığımız bilgilere göre geçtiğimiz gün çatısı çöken iş yeri sahipleri uzun zamandır yönetime çatılarının çökmek üzere olduğunu ve gerekli bakımların yapılmasını söylemelerine rağmen yönetim tarafından hiçbir girişimde bulunulmadığı iddia edildi.

“Yatırımcılardan Yüksek Miktarlarda Paralar İsteniyor”

Öte yandan Sinop OSB’de yatırım yapmak isteyen bazı iş adamlarından yüksek miktarda para istendiği iddia edildi. Sinop’ta yatırım yapmak isteyen yatırımcılar bu tür durumlarla karşılaştıkları için Sinop’ta yatırım yapmaktan vazgeçtikleri ileri sürüldü.

Ortaya atılan bu çarpıcı ideaların araştırılması ve aydınlığa kavuşturulması gerekiyor. Söz şimdi yetkili mercilerde.

Kaynak: ajanssinop

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.