Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Sinop Örgütü Referandum Çalışmalarına Start Verdi

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop örgütü tarafından coşkuyla karşılandı.

Sinop Örgütü Referandum Çalışmalarına Start Verdi
Hayrettin Kaya
25 Ocak 2017 16:54

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop örgütü tarafından coşkuyla karşılandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde anayasa görüşmelerinin yoğun ve çetin süren mesaisi nedeniyle uzun bir süredir çok sevdiği Sinop’tan ayrı kalan Barış Karadeniz, partililer tarafından Sinop girişinde sürpriz bir karşılama yapıldı.

Aslan Özdemir

CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez, Gençlik Kolları Başkanı Samet Bayrak, il yöneticileri, merkez ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ile bir çok partilinin Kabalı yol ayrımında karşıladığı CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’e çiçek verdi. Sürpriz karşılamaya çok şaşıran ve sevinen Barış Karadeniz şunları söyledi:

“Her şeyden önce burada olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu benim için büyük bir sürpriz oldu. Büyük bir enerji verdi. Yorgunluklarımı aldı. Meclis’te Türkiyemizin geleceği için, bu ülkenin çocuklarının, gençlerinin geleceği için, her türlü mücadeleyi göze alarak sabahlara kadar süren çalışmalar yaptık. Cumhuriyet Halk Partisinin kutsal mücadelesini, Meclis’te sizlerin güç veren varlığı ile verdik. Şimdi yolumuz sizlerle birlikte hep olduğu gibi, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde, tüm gücümüzle Türkiye’ye anayasa değişikliği denilerek yapılan haksızlığı anlatmak. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu siyaset üstü bir çalışma olacak. Hep birlikte köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde, kahve kahve, fabrika fabrika gezeceğiz. Gerçekleri bütün ayrıntılarıyla milletimize anlatacağız. Hep birlikte buna ‘hayır’ diyeceğiz. Türkiye’nin hayrı için, çocuklarımızın geleceği için, vatanımız, milletimiz neden ‘hayır’ denmesi gerektiğini anlatacağız. Bu sadece bizim partimizin sorunu değil bu halkın sorunu. Bu Sinop’un sorunu. Bu sorun işçinin, memurun, emeklinin, balıkçının, esnafın, öğrencinin, ev kadınının sorunu. Birlikte mücadele edeceğiz. Bu sorunu hep birlikte halkımıza anlatacağız.”

CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan da, Sinop örgütünün bir bütün halinde referandum için dinamik ve hazır olduğunu belirterek, referandum çalışmalarına start verdiklerini söyledi. Ayhan, “Bugünden itibaren startı verdik. Örgüt toplantılarını yapacağız ve referandum çalışmalarımız için köy köy, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşmaya başlayacağız. Örgütümüz dinamik ve hazır bir güçte. Bu siyaset üstü bir çalışma. Bu yolda sadece CHP’liler ile birlikte yürümeyeceğiz. Bütün halkımız ile beraber ülkemizin geleceği için kol kola vereceğiz. Halkımızı, ülkemizin geleceği, yarınlarımız için, demokrasi için mücadelede etmeye davet ediyoruz” dedi.

CHP Sinop Gençlik Kolları Başkanı Samet Bayrak da referandum çalışmalarına hazır olduklarını belirterek, “Bir eksik değil, hep bir fazla olarak hep bir ağızdan ‘hayır’ diyeceğiz” dedi.

Genç Bayrak, Sinop gençlerinin gelecekleri için referandumda “hayır” diyeceklerine inandığı vurguladı ve şunları söyledi:

“Bizim geleceğimiz demokraside. Geleceğimiz ve demokrasi için hangi düşünce ve ideolojinden olursa olsun ülkemizin geleceği için kola kola mücadele edeceğiz. Daha fazla alanlarda olacağız, daha fazla mahallerde, köylerde, sokaklarda olacağız. Bu mücadeleyi vatanını seven bayrağını seven gençler, bizler kazanacağız.”​

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.