Dolar 32,3326
Euro 35,1252
Altın 2.303,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı’nı Seçti

Sinop İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan kongresi Parti binasında üyelerin yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı.

Sinop İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı’nı Seçti
Aslan Özdemir
5 Şubat 2018 13:39

Sinop İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan kongresi Parti binasında üyelerin yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı.

Hayrettin Kaya

Üyelerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kongrede Divan Başkanlığı üyelerinin tamamının kadınlardan oluşması dikkat çekti.

Kurucu Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan’ın tek aday olduğu seçimlerde Şanlan üyelerin çoğunun oyunu alarak, Sinop İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Yılmaz Şanlan Kongrede yaptığı konuşmasında; ‘Bugün burada Sinop İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 1.olağan kongresini yapmak için toplanmış bulunmaktayız.

            İYİ PARTİ keyfiyetten veya şahsi ikbal kaygılarından doğmamıştır. İYİ PARTİ kısa vadeli iktidar hayalleri üzerine asla kurulmamıştır.

            İYİ PARTİ, Aziz Milletimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için, mecburiyetten doğmuştur. Tıkanmış siyasetin önünü açmak, birikmiş memleket sorunlarını çözmek, ayrışmış, dağılmış sosyal toplumun sorunlarını gidermek, milletimizin doğru ve hak ettiği gibi yönetilebilmesi için kurulmuştur.

          Bizim partimiz, bir cesurlar hareketidir. “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer.” Biz bu inanç, kararlılık ve azimle yola çıktık dedi.

Zor dönemlerde, zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız diyen Şanlan; ‘Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 80 milyonluk büyük bir aileyiz, büyük bir milletiz,  büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz ama paylaşamıyoruz. Hakça paylaşacağız, birlikte başaracağız.

             Adil olacağız, adaleti sağlayacağız, mazlumun haklının yanında, zalimin karşısında olacağız.

             Farklılıklarımızı değil, ortak yönlerimizi ön plana çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz.

             Aynı türkülerle oynayan, evlenen, eğlenen;  aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz?

            İdare ve temsil noktasındayken izleyeceğimiz misyon; Misak-ı Millî sınırları içinde yaşayan, vatan, bayrak, millet kaygısı taşıyan herkesi kucaklamaktır.

            “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”  düsturuyla, siyasi görüş, ideolojik düşünce, etnik faklılık gözetmeksizin her vatandaşımıza kapımız da, gönlümüz de açıktır.

               Sizlerin emeklerini görmezden gelerek, çiğneyip geçerek; ne varsa ben yaptım, siyasi rantını da mutlaka ben, sadece ben almalıyım dersem bana hakkınızı helal etmeyiniz. O durumda yakama yapışmazsanız da ben size hakkımı helal etmem açıklamasında bulundu.

Kongrede Sinop İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir de bir konuşma yaparak, kongrenin ülkemize ve İlimize hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.