Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Sinop Eski Valisi Ahmet Cengiz; Sinop'u Unutmam Dedi

MÜSİAD Genel İdare Kurulu’nun 83. kez Sinop'un da katılımıyla yapıldı. Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz; "Sinop'ta unutamayacağımız dostluklar kurduk" dedi.

Sinop Eski Valisi Ahmet Cengiz; Sinop'u Unutmam Dedi
25 Kasım 2013 16:27

MÜSİAD Genel İdare Kurulu’nun 83. kez Sinop'un da katılımıyla yapıldı. Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz; "Sinop'ta unutamayacağımız dostluklar kurduk" dedi.

MÜSİAD’ın iki ayda bir şubelerinde gerçekleştirdiği Genel İdare Kurulu’nun 83.’sü Mardin'de düzenlendi. MÜSİAD’a üye 700’ü aşkın işadamı'nın katıldığı Genel İdare Kurulu’na Sinop MÜSİAD'ı Hizmet Sektör Temsilcisi Selami Tarak temsil etti.  

MÜSİAD Mardin Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kurulda, büyümenin sistematiği, nasıl Büyürüz?, konuları ele alındı. Genel İdare Kurulu'na İçişleri Bakanı Muammer Güler, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin milletvekili ve MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar konuşmacı olarak katıldı.

 

Olpak'tan Cengiz'e 'Sinop' Teşekkürü

İlk gün gerçekleştirilen çalıştay sonrası Genel İdare Kurulu’nun galası yapıldı. Galada katılımcılara hitap eden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Mardin Şubesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen kurulun gala yemeğine, 700 kişilik rekor katılımın olduğunu söyledi. Olpak; "Üye sayımızı her geçen gün artırırken, geçtiğimiz günlerde, TOBB tarafından hazırlanan, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi araştırmasında, 10 üyemiz, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına girmeyi başarmıştır. Bu sayının artması için, üyelerimize, MÜSİAD olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğimizi de hatırlatmak isterim. MÜSİAD, ülkemizin gerçek bir fotoğrafıdır. Biz, belirli bir grubu ya da seçkinlik iddiasında olan bir zümreyi değil, milletimizin genelini temsil ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi üyelerimiz büyüdükçe MÜSİAD, MÜSİAD büyüdükçe de Türkiye büyüyecektir" Olpak konuşmasında eski Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'e de MÜSİAD'ın Sinop'ta yapılanmasında verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti. Nail Olpak; "Sinop'ta ki şubemizin kuruluş aşamasında gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı sayın valimize ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca yakında da Sinop'u açacağız. 5.Ekim'de Çanakkale Şubemizi açtık. Yılın sonuna kadar Sinop, Afyon, Uşak, Erzincan, Çorum ve Manisa açılışlarımızı da gerçekleştireceğimizi müjdeliyorum" diye konuştu.

'Sinop'ta unutamayacağımız Dostluklar Kurduk'

Programda konuşan Vali Dr. Ahmet Cengiz'de MÜSİAD'ın önenimi çalışmalara imza attığını kaydetti. Cengiz, Sinop'ta görev yaptığı dönemde MÜSİAD'ın teşkilatlanmasını heyecanla izlediklerini kaydetti. MÜSİAD Sinop Hizmet Sektör Temsilcisi Selamı Tarak ile de bir süre sohbet eden Dr. Ahmet Cengiz, "Sinop'ta hiç unutamayacağımız dostluklar bıraktık. Sinop ilk göz ağrımız" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.