Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop Doğdaş’a Büyük İlgi

Bakanlar Kurulu kararıyla, ahşap ve plastik mobilyalar, koltuklar ve büro mobilyalarına uygulanan KDV oranının 30 Nisan’a kadar yüzde 18 yerine yüzde 8 olarak tespit edilmesi, tüketicileri sevindirdi.

Sinop Doğdaş’a Büyük İlgi
Aslan Özdemir
15 Şubat 2017 11:56

Bakanlar Kurulu kararıyla, ahşap ve plastik mobilyalar, koltuklar ve büro mobilyalarına uygulanan KDV oranının 30 Nisan’a kadar yüzde 18 yerine yüzde 8 olarak tespit edilmesi, tüketicileri sevindirdi. Özellikle yeni evlenecek olanlar mobilya ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.
Hisar Home Mobilya yatırımcılığında Sinop’ta faaliyet gösteren Doğtaş Exclusive mağazası da vatandaşların KDV indirimi ardından vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Konuyla ilgili bilgi veren Hisar Home Mobilya Yetkilisi Ali Bulat, kararın uygulamaya başlamasından itibaren sektörün oldukça hareketlendiğini vurguladı.
İLGİDEN OLDUKÇA MEMNUNUZ
Vatandaşın ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Ali Bulat; alınan bu kararın mobilya sektörünün büyümesini olumlu yönde etkileyeceğinin altını çizdi. Kararın alınmasında mobilya sektörünün öncü isimlerinden Doğtaş Mobilya Gurubunun çok etkili olduğunu belirten Bulat, son üç yıldır mobilyadaki KDV oranının yüzde 18’den yüzde 8’e indirilmesi konusunda bürokrasi ve Bakanlık nezdinde yoğun görüşmeler yapıldığını hatırlattı.
Ali Bulat, “Doğtaş Mobilya yönetim kurulu olarak sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Ekonomi Bakanımız ile yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde alınan karardan sektör olarak oldukça mutluyuz. Çünkü mobilyada KDV oranının indirilmesini sektör olarak uzun zamandır bekliyorduk. Bu kararla vatandaşlarımız mobilya almak için iki kere düşünmeyecek. Geldiğimiz bu noktada mobilyadaki KDV oranının 30 Nisan 2017’ye kadar yüzde 8 bandına çekilmesinden ve bunun yılın ilk aylarında yapılmış olmasından sektör olarak memnunuz. Sinop Doğtaş Exclusive Mağazası olarak; bu süreçten değerli halkımızın yararlanabilmesi için profesyonel mağazacılık anlayışı; yeni modellerimiz ve fiyat avantajlarımızla sizleri mağazamızda ağırlamaktan onur duyacağız” diye konuştu. Advertorial Haber

Hayrettin Kaya

Sinop Doğdaş'a Büyük İlgi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.