Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Sinop CHP'den son dakika açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Mustafa Acun yaptığı açıklamada, AK Parti karşıtı tüm seçmenleri oy kullanmaya davet etti

Sinop CHP'den son dakika açıklaması
13 Ocak 2014 14:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Mustafa Acun yaptığı açıklamada, AK Parti karşıtı tüm seçmenleri oy kullanmaya davet etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Mustafa Acun yaptığı açıklamada, AK Parti karşıtı tüm seçmenleri oy kullanmaya davet etti. Acun; "Tüm seçmenlerimizi kayıtlarını kontrol etmeye, herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmaları durumunda her zaman Partimize başvurmaya çağırıyorum" dedi. 

 

 

Mustafa Acun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Kendinden başkasını yok sayan; yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin üstünü örtmeye çalışan AKP Hükümetine karşı tüm vatandaşlarımız uyanık olmak zorundadır.30 MART seçimleri yerel seçim olmaktan çok farklı anlamlar taşımaktadır. Tüm seçmenlerimiz oy kullanırken çocuklarının geleceğine; Sinop’umuzun ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıktıklarını göstereceklerdir.

 

 

30 MART 2014 günü yapılacak olan yerel yöneticiler seçimlerine esas teşkil eden seçmen listeleri 10 OCAK Cuma gününden itibaren Muhtarlıklarda askıya çıkarılmıştır. Listeler 23 Ocak 2014 Perşembe günü saat 17.00 ye kadar askıda kalacaktır. 

 

 

Türk Siyasi tarihi açısından çok büyük önem taşıyan bu yerel seçimler için başta partililerimiz olmak üzere tüm seçmenlerimizi çok dikkatli olmaya davet ediyorum.

 

 

 

Seçmenlerimiz muhtarlıklara giderek listelerde adının olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Seçim günü sandık başında sürprizle karşılaşmamak ve demokratik hakkın kullanılmasına engel olacak bir durumla karşı karşıya gelinmemesi için tüm seçmenlerin duyarlı olmasını bekliyorum.

 

 

23 Ocak Perşembe 17.00’ ye kadar askıda kalacak listeler çok iyi kontrol edilmelidir. Adres ve kimlik kayıtlarında yanlışlık olan seçmenlerin bilgilerinin güncellenmesi için Nüfus Müdürlüklerine ve Seçim Kurullarına başvuruda bulunmaları gerekmektedir. 

 

        

'Öğrencilere çağrıda bulundu'

 

Yurtlarda kalıp Sinop’ta oy kullanmak isteyen öğrenci arkadaşlarımız; Yurtlarından aldıkları belge ve okullarından aldıkları, öğrenci belgeleri ile bizzat Nüfus Müdürlüklerine başvurarak; alacakları belge ile Seçim kurullarına müracaat etmek zorundadırlar.

 

 

Seçmenlerimiz kontrollerini, Muhtarlıklarda askıya çıkarılan listelerden yapabilecekleri gibi partimiz tarafından hazırlanan e-secmen.chp.org.tr ve Yüksek Seçim Kurulunun ysk.gov.tr internet adresleri üzerinden de  sorgulayabilirler.

 

 

Seçmenlerimizin listelerle ilgili her türlü sıkıntı ve şikayetlerinin çözümüne yardımcı olabilmek için İl Başkanlığımızdan ve İlçe Başkanlıklarımızdan bütün destek verilecektir.

 

 

Tüm seçmenlerimizi kayıtlarını kontrol etmeye, herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmaları durumunda her zaman Partimize başvurmaya çağırıyorum.

Vitrin Haber Sinop

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.