Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

SGK’dan Basın Toplantısı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sinop İl Müdürlüğü basın toplantısı

SGK’dan Basın Toplantısı
10 Mayıs 2013 20:20

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sinop İl Müdürü Yaşar Yılmaz Vira Otel’de yaptığı basın toplantısında, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle 13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Hedeflerinin; Sinop’ta örnek ve lider bir Kurum olarak, vatandaşa hızlı, kaliteli, etkin ve yerinde hizmet vererek memnuniyetlerini sağlamak olduğunu belirten SGK İl Müdürü Yılmaz, daha sonra özetle şunları söyledi:”Kurumumuz son yıllarda yaptığı yeniliklerle değişimin öncüsü oldu. Toplumun her kesimi sosyal güvenlik çatısı altına alındı. Yerindelik ilkesi gereği kurum olarak hizmeti vatandaşın ayağına götürmek için Boyabat İlçemiz’de var olan Merkezimiz’in yanında, Ayancık İlçemiz’e de SGK Merkezi açtık. Bu arada, 6385 Sayılı Kanunla emekli sigortalılarımız için çıkarılan Sosyal Güvenlik Destek Primi yapılandırma çalışmalarımız devam etmekte olup, emekli olup ta 4/b kapsamında işyeri açanların veya şirket ortağı olanların bu yasadan faydalanabilmeleri için 31.05.2013 tarihine kadar mutlaka İl Müdürlüğümüz’e müracaat etmeleri kendi menfaatlerine olacaktır” diyerek, SGK’nın diğer çalışmalarıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısına, SGK Sinop İl Müdürü Yaşar Yılmaz’ın yanı sıra, SGK Müfettişi Ali Boztepe, SGK İl Müdür Yardımcıları M. Kenan Musanoğlu ve Halil Tümer ile bazı SGK Personeli katıldı.

13 Mayıs 2013 Pazartesi günü saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak olan SGK Haftası nedeniyle birçok etkinlikler yapılacak. Bu arada; 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 20.00’de Polis Evi’nde yapılacak olan kokteylde, en yüksek prim ödeyen işverenlere plaket verilecek.

Haber – Fotoğraf : Hikmet Kurada / Sinop

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.