Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Selçuk İnan Krizi İçin İçlerini Dökmüşler

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Selçuk İnan’ın kaderi ile alakalı olarak Riekerink ve Ayhan Akman arkadaşlarına bilgi verdi.

Selçuk İnan Krizi İçin İçlerini Dökmüşler
17 Eylül 2016 22:46

Sarı kırmızılı takım Galatasaray’da Selçuk İnan krizi ile alakalı olarak Hollandalı başarılı teknik direktör Riekerink ve yardımcılığını yapan eski Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, gündeme gelen olumsuz haberlerin ardından yıldız futbolcu Selçuk İnan’ı böyle tartışmalardan dolayı yedirmeyeceklerini ifade ettiler.

Galatasaray’da yıllardır başarılı bir performans göstererek ter döken yıldız futbolcu Selçuk İnan krizi spor gündeminde bir hayli büyük yankı uyandırmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrasında ortaya atılan iddialar özellikle Galatasaray takımına desteklerini esirgemeyen taraftarlar da büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Yıldız futbolcu Selçuk İnan’ın son durumuyla alakalı olarak teknik direktör Riekerink ile yardımcısı Ayhan Akman’ın yakın çevresinde bulunan arkadaşlarına içlerini döktükleri öğrenildi.

Arkadaşlarına iç dökmüşler!

Arkadaşlarıyla buluştukları zamanlarda kendilerine Selçuk İnan ile alakalı olarak sorulan soruları cevapladıkları öğrenilen teknik direktör Riekerink ile Ayhan Akman, Selçuk İnan ile alakalı ne düşündüklerini doğru bir şekilde aktardıkları ve içlerini döktükleri ifade edildi.

YEDİRMEYİZ!

Teknik direktör Riekerink ile yardımcı Ayhan Akman’ın yıldız futbolcu Selçuk İnan’ın Galatasaray takımının çok önemli bir parçası olduğunu ve onu böyle tartışmalardan dolayı medyaya kurban etmeyeceklerini arkadaşlarına ilettikleri ifade edildi.

Sıkıntı yok, maçlarda görev alacak!

Edinilen bilgilere göre Selçuk İnan’ın yine aynı şekilde gelecek maçlarda ilk 11’de görev yaparak, Galatasaray’ın başarısı için ter dökecekleri ifade edildi.

Yıldız futbolcu Selçuk İnan’ın da kısa zaman içerisinde bu konu hakkında açıklamalar yapması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.