Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

“SARAYDÜZÜ VE ERFELEK HAZIR, HEDEF 2-0” 

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, seçim çalışmalarına Saraydüzü ve Erfelek ilçelerinde devam ettiler.

“SARAYDÜZÜ VE ERFELEK HAZIR, HEDEF 2-0” 
Aslan Özdemir
4 Haziran 2018 17:15

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile Milletvekili Adayı Ayhan Ergün, seçim çalışmalarına Saraydüzü ve Erfelek ilçelerinde devam ettiler.

Hayrettin Kaya

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça saha çalışmalarına ağırlık veren Maviş ve Ergün, Erfelek ve Saraydüzü ilçelerine bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Erken seçim tarihinin açıklandığı günden bu yana çalışmalarına sıkı bir şekilde devam eden Maviş ve Ergün, Vakit Sinop Vakti sloganıyla; 2-0 hedefine emin adımlarla yürüyorlar.

Sinop Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş, seçim ziyaretleri kapsamında Saraydüzü ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Maviş’e ziyaretlerinde Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, İlçe Başkanı Muammer Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Ali Orhanoğlu ve İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

Ziyaretinde Saraydüzü halkının Ak Partiye ve şahsına göstermiş olduğu ilgiden mutluluk duyduğunu belirten Maviş, “Bu teveccühlerin partimize oy olarak döneceğine olan inancımız tamdır. Bugün Vakit Sinop Vakti, Vakit Saraydüzü Vakti diyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye‬ için ‪Milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde ‬ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile biriz, beraberiz, birlikte büyük bir aileyiz. İnşallah 24 Haziranda da halkımız tercihini, istikrarın devamından yana kullanacaktır” dedi.

Maviş daha sonra Tügva Durağan İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak, TÜGVA üyesi gençlerle bir araya geldi.

TÜGVA’nın gençlik üzerindeki çalışmalarıyla taktir topladığını ifade eden Maviş, “Türkiye Gençlik Vakfımızın en büyük amaçlı, değerlerine bağlı, milli ve manevi bir nesil yetiştirmektir. TÜGVA, duruşuyla, çalışmalarıyla ve kararlı adımlarıyla her daim Cumhurbaşkanımızın yanında olmuş, bu davaya heyecan katmıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Bizim gençlerimizden beklentimiz çok büyük. Medeniyetimizin yeniden ihya ve inşaası sizlerin gayretiyle hayata geçecektir” dedi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün de seçim gezilerini Erfelek ilçesinde sürdürdü.

Erfelek’e bağlı köylerde vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, destek isteyen Ergün, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek,  “Bu ülkenin milli manevi değerlerinin karşısında yer almış tüm şer odaklarının oyunlarını 24 Haziranda millet olarak bozacağız inşallah” dedi.

Ayhan Ergün iftarını ise Erfelek Sorgun Köyündeki vatandaşlarla birlikte açtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.