Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Şanlan İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı oldu

Yılmaz Şanlan İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandı.

Şanlan İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı oldu
15 Kasım 2017 15:39

Yılmaz Şanlan İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandı.

Geçen hafta İYİ Parti’nin Sinop İl Başkanlığı’na Ceyhan Demir’in getirilmesinin ardından, Merkez İlçe Başkanlığı görevine de Yılmaz Şanlan atandı. Merkez İlçe Başkanlığı görevinin verilmesi ardından açıklama yapan Yılmaz Şanlan iddialı konuşarak, önümüzdeki seçimlerde Sinop’ta 2 vekil ve 9 belediyenin tamamını almak için çalışacaklarını söyledi.
İYİ PARTİ KEYFİYETTEN DEĞİL İHTİYAÇTAN KURULDU
Yılmaz Şanlan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Sinop Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı 14/11/2017 tarihi itibari ile şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu makama layık gören Sayın Genel Başkanım ve Başkanlık Divanının değerli üyelerine ve Sinop İl Başkanımıza saygılarımı sunuyorum. İYİ Parti keyfiyetten veya şahsi bir ikbal kaygısından doğmamıştır. İYİ Parti aziz milletimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için mecburiyetten doğmuştur. Misyonumuz, tıkanmış siyasetin önünü açmak, birikmiş memleket sorunlarını çözmek, ayrışmış, dağılmış sosyal toplumun sorunlarını gidermek, milletimizin doğru ve hak ettigi gibi yönetilebilmesi için kurulmuştur. Şahsıma verilen bu görevi bir etiket, konum, koltuk olarak asla görmüyor ve kabul etmiyorum. Bu görev bizi milletimizin hizmetine memur kılmayı gerektiriyor. Bu görev disiplinli ve liyakatlı kişilerle yol yürümeyi, karar almayı gerektiriyor. Herkesten daha çok fedakarlık etmeyi, herkesten daha çok emek vermeyi, herkesten daha çok çalışmayı gerektiriyor. Bize bu görevi veren üstlerimize ve Sinop’a karşı sorumluluğumuz başarıdır. Başarı benim için bulunduğu koltuğu muhafaza edip, potansiyel rakiplerini ekarte etmek asla değildir ve bunu beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.
SİNOP İÇİN PROJELER ÜRETECEĞİZ
Başarı; eğitimdeki, spordaki, sağlıktaki, tarımdaki, balıkçılıktaki, turizm ve devletin mecburi hizmetlerindeki eksikleri yerinde tespit edip çözüm yollarını bulmaktır. Başarı; vatandaşımızın dertlerine ortak olup çözüm yollarını aramaktır. Başarı; durumdan vazife çıkartıp hertürlü sorun ve problem karşısında vaziyet almaktır. Başarı; önümüzdeki yerel seçimlerde 9 belediyenin tamamını, genel seçimlerde 2 vekilin ikisini de almaktır. Başarı; Sinop’un sorunlarının çözümü için projeler üretmek ve sürekli olarak gündemde tutmaktır. Biz bu inanç, kararlılık, azim ve cesaretle yola çıkıyoruz. Siyasette 24 saatin çok uzun bir zaman olduğunu defalarca tecrübe ettik ve önümüzdeki günler bu söylediklerimizi gerçekleştirmeye yetecektir.
KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZDE HERKESE AÇIK
Türkiye’nin kutup yıldızı olan Sinop’umuzu layık olduğu şekilde temsil edeceğimizden, hakkını ve hukukunu koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmayacağından eminiz. Çünkü; 23 aylık bir hak, hukuk ve demokrasi mücadelesini nasıl verdiğimizi kamoyu yakından takip etti. İdare ve temsil noktasındayken izleyeceğimiz misyon, misakı milli sınırları içinde yaşayan vatan, bayrak ve millet kaygısı taşıyan herkesi kucaklamaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla, siyasi görüş, ideojik düşünce, etnik farklılık gözetmeksizin her vatandaşımıza kapımız da, gönlümüz de açıktır.
İYİ Parti’nin kurulma sürecinde ve öncesinde uzun zaman birlikte kader birliği yaptığımız ilimizdeki ve Türkiye’nin diğer illerindeki kader arkadaşlarıma, başkanlarıma, kurucular kurulu üyelerine, MYK, GİK, başkanlık divanında görev yapan değerli başkanlarım, abilerim ve ablalarıma, Sayın Genel Başkanıma, her türlü emeği, çabayı sarf eden ve bizimle haraket eden gönül erlerine ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım. İYİ Parti Sinop’ a ve milletimize hayırlı olsun”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.