Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Samsung Galaxy J3 özellikleri ve fiyat bilgileri belirlendi

Samsung Galaxy J3 modellerinin ne gibi yenilikler sunduğu da kesin olarak belirlendi,Samsung Galaxy J3 neler sunuyor?

Samsung Galaxy J3 özellikleri ve fiyat bilgileri belirlendi
Aslan Özdemir
17 Şubat 2016 09:15

Samsung Galaxy J3 modellerinin ne gibi yenilikler sunduğu da kesin olarak belirlendi,Samsung Galaxy J3 neler sunuyor?

Hayrettin Kaya

Samsung Galaxy J3 Teknik Özellikleri duyruldu.Samsung şu sıralar yeni seriler üzerinde çalışıyor. En son Galaxy O serisiyle gündeme gelen firmadan şimdi ise Galaxy J3 modeli görüldü. Samsung, giriş ve orta seviyedeki Android cihazlarını yeniliyor. Yeni model aileleri üzerinde çalışan firma son olarak Galaxy O ailesi ile gündeme gelmişti. Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi de belli olan Samsung Galaxy J3 ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle…

Teknolojinin öncü firmalarından biri olan Samsung yakında yeni Samsung Galaxy J3 telefon modelini piyasaya sürecek. Tanıtımı Çin’de gerçekleştiren telefonunGalaxy J serisinin önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sunulması bekleniyor. Samsung Galaxy J3 teknik özellikleri android severleri meraklandırdı. Günümüzün olmazsa olmazlarından akıllı telefonlar uçuk fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Henüz Galaxy J3 fiyatı belli olmasa da diğer akıllı telefonlar arasında kendine bir yer edinmeyi başaracak gibi gözüküyor. Peki Samsung Galaxy J3 çıkış tarihi ne zaman sorularının cevabı Ajans Haber de.

 

Samsung Galaxy J3 Teknik Özellikleri 

 

Samsung Galaxy serisinin beklenen modeli ‘Samsung Galaxy J3’ Çin’de resmen tanıtıldı. Samsung Galaxy j3 teknik özellikleri oldukça geniş olan bir telefon. Genel özelliklerine bakıcak olursak 1.2 GHz frekanslı bir işlemci, 1.5 GB Ram ve arka yüzünde 8 megapiksel, ön yüzünde de 5 megapiksel olan kamera yer alıyor. Kamera özellikleri arasında da led flaş da bulunan Galaxy j3 Android 5.1 Lolllipop güncellemesi içerecek. Hafızası 8 GB’a kadar çıkarılan bilen telefon 2600 mAh’lik bir bataryaya sahip. Dört çekirdekli olan akıllı telefon 5 inç Super Amoled dokunmatik bir ekrana da sahip. Genel özellikleri olarak J5’e benziyor olsa da aynı seriden oldukları için bu bizi şaşırtmıyor.

 

En güncel TouchWiz arayüzünü kullanan Galaxy J3’ün kalınlığı ise 7.9 mm olacak. Samsung Galaxy J3’ün hem tek hem de çift sim kartlı çeşitleri olacak. Boyutları ise 142.3 x 71 x 7.9 mm olan telefonun pilsiz ağırlığı 138 gr olacağı tahmin ediliyor. Özellikleri bununla bitmiyor, 720p hd destekli olan telefonda video kaydı yaparken ön taraftan da görüntülü konuşma yapabilir ya da selfie çekimi gerçekleştirebilirsiniz. Ön kamerasında da 5 megapiksel kamera bulunuyor. Kullanıcıları asıl heyacanlandıran konu ise pil özelliği genel profiline baktığımızda bu özelliklere göre şarjın bir günlük kullanımda rahatça yeteceğini anlayabiliriz. Samsung henüz bu serinin Corning Gorilla Glass ekran camına sahip olup olmadığı konusunda bir bilgi vermiyor. 64-bit işlemciye sahip olan Samsung Galaxy J3 içinde satışa çıkarken Smart Manager gibi uygulamaları da içerecek. Galaxy J3 hafızasını dahili depolamayı mikroSD kartla artırmak mümkün.

 

Samsung Galaxy J3 Fiyatı

 

Samsung Galaxy J3 çıkış tarihi henüz belli olmasa da kısa süre içerisinde dünya piyasasına çıkacağı biliniyor. Samsung Galaxy J3 için henüz sadece tanıtım lansmanı yapıldı. Tanıtımından sonra 2016 yılının ilk aylarında ya da bahar aylarında çıkması ise büyük bir ihtimal. Özelliklerine bakıldığında ise fiyatı diğer akıllı telefonlara oranla daha düşük olması muhtemel. Samsung Galaxy J3 serinin diğer telefonlarından daha çok rağbet görecek mi piyasaya çıktığı haftalarda belli olacak.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.