Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Sadece chia tohumu nerede satılır? Chia fiyatı ne kadar?

Kilo vermeye destek ürünlerden biri olan ve etkisini kanıtlamış olan chia tohumu diyet destek ürünü olarak satılmaktadır.

Sadece chia tohumu nerede satılır? Chia fiyatı ne kadar?
5 Nisan 2017 22:14

Kilo vermeye destek ürünlerden biri olan ve etkisini kanıtlamış olan chia tohumu diyet destek ürünü olarak satılmaktadır. Fakat ürün içeriği araştırması yapanlar tarafından yapılan açıklamalara göre chia tohumu sadece zayıflamak için değil birçok sağlık durumları için de etkili bir ürün olmaktadır. Özelikle kansere karşı vücutta koruyucu tabaka oluşturması ürünün en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Yüzyıllardır Meksika da bulunun Chia bitkisi en sonunda araştırmalara dahil olmuş ve mucizesi ile herkesi şaşırtmayı başarmıştır. İçerisinde bulunan omega3, protein, kalsiyum ve mineraller ile etkisini kanıtlayan chia tohumu şimdilerde ülkemizde de yetiştirilmeye başlandı. Mart aylarında ekimi uygun olan bu ürün kısa zamanda yerli olarak da elde edebilmemiz mümkün olacaktır. chia tohumu satın alarak siz de bu etkili zayıflama destek ürününü deneyebilirsiniz. Zayıflamada da büyük desteği olan Chia tohumu;

  • Güçlü yağ yakıcı olmakta
  • Metabolizmayı hızlandırmakta
  • Tok tutmakta
  • Bol su içme isteği uyandırmaktadır.

Chia kullananlar

En başta da belirttiğimiz gibi birçok sorunu tek başına çözebilen Chia tohumu günümüzde binlerce hatta milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. İlk kullanımdan itibaren chia tohumu ne kadar etkili kendiniz de görebilirsiniz. Yalnız belirtmekte fayda var ki bu tohumu günlük kullanım miktarı 25-30 gramı geçirmemekte fayda vardır. Çünkü içinde barındırdığı fazla protein ve omega3 fazla kullanımda kilo yapabiliyor. Ayrıca ürünü gıda alerjisi ve çöl yak hastaları da kullanabilmektedir. Sadece ve sadece yüksek tansiyon ve alerjik astım sorunu olan hastaların kullanımı uygun olmamaktadır. Bu konuda dikkatli olun eğer bilinen veya bilinmeyen bu hastalığa sahipseniz araştırma yapmadan bu ürünü kullanmamanızda fayda olacaktır. Şimdiye kadar ürün ve detayları hakkında yazdık şimdi okuyucular merak ediyorlar bu ürünü nereden bulurum diye o zaman merak edenler yazımızı okumaya devam edebilirler.

Chia Tohumu Nereden Alınır?

Birçok bayanı hayal ettiği kiloya ulaştıran ve bu konuda oldukça etkili olan Chia tohumu birçok yerde satışı yapılmaktadır. Bunların başında ise internet siteleri ve resmi satış sitesi geliyor. Fakat internetten alacağınız sayfa ve yere dikkat etmenizde fayda vardır. Bu konuda kötü amaçlı kişi ve satış yerleri olduğunu unutmayın lütfen, sıkı bir araştırma yaparak sipariş verin. Bir başka satış noktası ise; aktarlar olmaktadır. Etkisini ispatlayan bu ürün binlerce aktarında rafında yerini almış bulunuyor. Bir diğer satış adresi ise eczaneler birçok eczacı da ürünün faydasını bildiği için satışını yapmaktadır. Fakat önceden eczacınıza bu ürünü satıp satmadığınız sormanızda fayda olacaktır. Bu satış yerlerinin dışında bir diğer adres ise sosyal medya sayfaları olmaktadır. Eğer sosyal medya kullanıcısı iseniz zaten bu ürünün reklamlarını görmüşsünüzdür. Görmediyseniz de araştırarak ürünün satış noktasına yada satıcılarına ulaşabilirsiniz. Sizde anlayacağınız üzere etkili bir ürün olduğu için birçok satış noktası bulunuyor. Sizde bu seneye zayıf ve form da girmek istiyorsanız o zaman kendiniz için bir şeyler yapın ve kilo vermek için bir başlangıç belirleyin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.