Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Roket Mermilerini İmha Ettikleri Esnada Patlama Yaşandı

Kilis iline öğlenin ardından Suriye tarafında terör örgütü DAEŞ tarafından kontrol altında tutulan alanlardan birinden 3 katyuşa roketin atıldığı öğrenildi.

Roket Mermilerini İmha Ettikleri Esnada Patlama Yaşandı
Aslan Özdemir
2 Ekim 2016 21:33

Kilis iline, öğle vakitleri sonrasında Suriye tarafında bulunan terör örgütü IŞİD denetiminde olduğu belirtilen bölgelerden biri olan 3 katyuşa roket atıldığı öğrenildi. Roketlerden 2’si sınıra yakın noktada üçüncüsünün ise şehir merkezinde boş araziye düşerek patladığı, şans eseri yaşamını yitiren veya herhangi bir yaralanan olmadı. Diğer yandan Kilis iline düşen roket parçalarını imha etmek amacıyla harekete geçen imha uzmanlarının yanında roket parçasının patlaması sonrasında, bir polisin şehit olduğu ve 2 askerin de yaralandığı belirtildi.

Hayrettin Kaya

Suriye’nin şu sıralar gündemden düşmeyen terör örgütü IŞİD tarafından kontrol edilen bölgeden bugün öğle vakitlerinin ardından ateşlendiği ifade edilen roketin düştüğü Ekrem Çetin Mahallesin’de bulunan parçaları imha etmek amacıyla olay bölgesine sevk edilen imha uzmanları geniş çaplı bir güvenlik önlemi aldı.

İmha uzman ekiplerinin kontrollü imha işlemi esnasında bir büyük patlama meydana geldi. Olay sonucunda 1 bomba imha uzmanı polis ile 2 askerin yaralandığı belirtildi. Yaralılar, olay bölgesine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla beraber Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları öğrenildi.

Acil servis içerisinde doktorlar tarafından tedaviye alınan yaralılardan polis memuru gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve şehit oldu. Yaralı askerlerin acil servisinde tedavilerinin devam ettiği ifade edilirken, Kilis Valisi olarak görev yapan İsmail Çataklı ile İl Emniyet Müdürü olarak görev başında olan Candemir Özdemir de hastaneye geldi ve ardından yaralıların sağlık durumu ile alakalı yetkili kişilerden bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.