Dolar 32,5627
Euro 34,7049
Altın 2.412,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Rektör Nihat Dalgın Durağan’da

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Durağan’a Meslek Yüksekokulu ile ilgili talepleri değerlendirmek için çeşitli ziyaretler düzenledi.

Rektör Nihat Dalgın Durağan’da
12 Ocak 2016 19:15

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Durağan’a Meslek Yüksekokulu ile ilgili talepleri değerlendirmek için çeşitli ziyaretler düzenledi.

Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Durağan Kaymakamı Turan SOĞUKOLUK veDurağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde, İlçe Jandarma Komutanı Kemal ARSLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım YURDAGÜL, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet USTA ve Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundular.

Nitelik ve niceliğini her geçen gün artıran Sinop Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Durağan Kaymakamı Turan SOĞUKOLUK ve Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Durağan İlçesi’nde açılmasını istedikleri Meslek Yüksekokulu için hazırladıkları fiziki yapıları ve düşündükleri projeleri Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ile birlikte yerinde incelediler.

Sinop’a değer katan çalışmalara her zaman önem verdiklerini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Durağanlıların, Meslek Yüksekokulu açılabilmesi için YÖK tarafından konulan fiziki şartları sağlamaları halinde, Durağan İlçemizde de en kısa zamanda bir Meslek Yüksekokulu açılması için YÖK nezdinde gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.