Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Randevularınızı Beklemeden Alabileceksiniz

Son zamanlarda araba sanayi ile gelişen teknolojik modeller insanların hayatını da çok kolaylaştırmaya başlamıştır.

Randevularınızı Beklemeden Alabileceksiniz
Aslan Özdemir
4 Ocak 2017 16:02

Son zamanlarda araba sanayi ile gelişen teknolojik modeller insanların hayatını da çok kolaylaştırmaya başlamıştır. Hem yoldan hem de zamandan tasarruf edebilmenin en kolay yolu da bu lüks ve konforlu arabalardır. Konfordan taviz vermek istemeyenler için bir taraftan da lüks bakım önemli olarak görülmektedir. Herkes için artık araba denildiğinde en son modeller akla gelmektedir. Son modellerde kullanılan teknoloji destekleri, rahatlık için tasarlanmış özel koltuk dizaynı sayesinde arabanızın içinde sanki kendinizi evinizde gibi hissedebileceksiniz. Üstelik zaman konusunda da sıkıntı çekmeden hızlı ama güvenli bir sistem ile yolculuk yapabileceksiniz. Dizayn olarak keskin renkler ve çizgiler kullanılan Audi markasında arabaların motor aksanı da güçlü olarak işlenmiştir. Audi servis fiyat konusunda da Audi sahiplerini düşünmektedir.

Hayrettin Kaya

Uygun Fiyat Gerçek Kalite

Severek kullandığınız aracınızın kalitesini her zaman korumak için servis hizmetlerinden yararlanabilmek için ilk olarak randevu sisteminden yararlanmanız gerekmektedir. Buna ek olarak kayıt altında tutulan her işlem sayesinde uygun fiyatlar ile arabanızın değerini koruyabilirsiniz. Audi yetkili servisi bu konuda işinin uzman teknisyenleri ile çalışmalarına devam etmektedir. Herkesin isteklerine yetişmek ve talep ettiği kaliteyi sunmak için kullanılan servislerde bir saat içinde işlemler ve muayene tamamlanmaktadır.

Muayeneden farklı olarak istediğiniz şekilde parça değişimini yapabilir ve bunun yanında onarım konusunda da destek alabilirsiniz. Sürekli olarak randevuların açık olması da Audi servisi çalışanlarının ne kadar çalıştığına kanıt oluşturmaktadır. Hatta arabaların renklerini bile değiştirmek için servislere danışabilirsiniz. Sürekli olarak ilerleyen teknoloji sayesinde makineler ile tüm bakım işlemleri yapılmaktadır. Onarım ve sistemsel sorunlara çözüm oluşturmak için yine randevular ile çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Araçların ömrünü uzatmak için en iyi yol servisler ile bakıma girmektir.

Kaynak: http://www.aksoyaudiservisi.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.