Dolar 32,5991
Euro 34,7375
Altın 2.498,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Prof. Dr. Sedat Demircan Ayancık'ta

Hemşehrimiz Prof. Dr. Sedat Demircan Ayancık'a geldi.

Prof. Dr. Sedat Demircan Ayancık'ta
21 Ocak 2013 17:12

Hemşerimiz Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Sedat DEMİRCAN akrabalarını ve dostlarını ziyaret amacıyla ilçemize geldi.

Saymoz Otel Cafe Bar’da kahvaltıda gazetemiz köşe yazarı Erdoğan ERKAYMAZ’la yaptığı sohbette “İşlerimin yoğunluğundan pek boş vaktım kalmıyor. Sivil toplum kuruluşlarında da biliyorsunuz görevlerim var. Ankara Verem Savaş Derneğinin 8 yıldır başkanlığını yürütüyorum. Hafta sonları aileme yarım gün zor zaman ayırabiliyorum, ama onlarla birlikte olmakla da sonsuz mutlu olmaktayım gerçi ailemde bu duruma artık alıştı… Dostlarım biliyorlar ki ben Ayancık’ta HAL’in yanında terzilik yapan bir terzi çocuğuyum, nereden geldiğimi hiç unutmadım. Terzi Mevlit DEMİRCAN’ın yetiştirdiği bir evlat olarak Ayancık benim vatanım, hasretim. Bir boşluk bulduğumda zamanımı atalarımın olduğu yerde siz dostlarımla geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ayancık benim olmazsa olmazım. Bir misyonumun olduğuna daha inanıyorum, genç kardeşlerimin bir yerlere gelmesi için herkese yardımcı olmaya çalışmaktayım, çalışacağım da… Buradan bir şey daha paylaşmak istiyorum sizin aracılığınızla; Mart ayında kardeşim ve yeğenim (Nejat, Sabri) buluşarak ‘Sigaranın zararları’ konusu üzerinde panel düzenleyeceğiz. Daha öncede belirttiğim gibi sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum, yaşantımda ki yoğunluğa ve yoruculuğa rağmen sizlerle Ayancık’ta olduğumda dinlenmiş oluyorum hepinize saygılarımı sevgilerimi iletiyorum” demiştir.

Ayancık Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.