Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Pierre Cardin Gömlek Modelleri Satışa Çıktı

Her mevsim hem bayan her erkekler için tercih edilen bir üst giyim olan gömlek birçok modelde üretilmektedir.

Pierre Cardin Gömlek Modelleri Satışa Çıktı
21 Ocak 2019 13:42

Her mevsim hem bayan her erkekler için tercih edilen bir üst giyim olan gömlek birçok modelde üretilmektedir. Her zevke hitap eden farklı detaylara sahip olan gömlek modelleri her giyim ürünü ile kolayca kombin edilmesi ve kısa sürede hazır olmaya yardım etmesi sebebi ile çok tercih edilmektedir.

Gömlek Modelleri ve Fiyatları

Her mevsim giyime uygun olan gömlek farklı modellerde üretilmekte ve birçok tercih imkanı ile karşımıza çıkmaktadır. Bayanlar için bu tercih imkanı daha çok olmaktadır. Kış mevsiminde dar kesim kaşe gömlek modelleri tercih edilirken yazın salaş terletmeyen kumaştan üretilmiş gömlekler daha çok tercih edilmektedir. Bayanlar tarafından kışın daha çok hakim yaka koyu ton fermuar detaylı, tül ve dantel detaylı gömlekler tercih edilirken yazın daha canlı renklerde salaş nakış detaylı gömlekler tercih edilmektedir. Erkekler ise kışın kalın kumaştan üretilmiş klasik yaka koyu ton gömlekler kullanır iken yazın daha çok mavi ve tonlarında klasik yaka dar kesim gömlekler tercih etmekteler.

2019 Yeni Sezon Gömlek Modelleri

Günümüzde internet alışverişinin yaygınlaşması ile giyim ürünleri daha çok internetten satın alınmakta ve girmiş olduğunuz sitede karşınıza çıkan birçok modelden istediğinizi kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Her mevsim farklı modeller ile karşınıza çıkan gömlek modellerine internet üzerinden ulaşım daha kolaydır. Sizde size hitap eden gömlek modelini sipariş vermek için https://www.pierrecardin.com.tr/erkek-gomlek-modelleri/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede yer alan gömlek modelleri arasından size hitap eden gömlek modelini sipariş edip kapıda ödeme kolaylığından faydalanabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.