Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Pedrie zora girdi

Giresunspor’un uzun süredir peşinde olduğu Ricardo Pedriel Suarez, astronomik bir ücret isteyince Yeşil-Beyazlılar diğer alternatiflere yöneldi

Pedrie zora girdi
Aslan Özdemir
1 Ağustos 2016 11:08

Forvet arayışlarını sürdüren Giresunspor’da Ricardo Pedriel Suarez transferi zora girdi. Bolivyalı golcü Giresunspor’un transfer bütçesinin çok üstünde taleplerde bulununca Çotanaklar, diğer alternatifleri değerlendirmeye aldı. Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, bu transferin zora girdiğini ve başka isimlere yöneleceklerini söyledi. Bozbağ, “Kadromuza gol yollarında etkili bir forvet katmak istiyoruz. Santrafor arayışımız devam ediyor. Ricardo Pedriel Suarez transferi bu şartlarda zor gibi. Pedriel’in istediği rakamla bizim teklif ettiğimiz ücret arasında uçurum var. Takımımızın dengesini bozacak bir transfer yapmayı uygun bulmuyoruz. Bu nedenle Pedriel transferini yüzde 90 kapattık” dedi.

Hayrettin Kaya

Yeni hedef Doumbouya

Diğer alternatifleri değerlendirmeye aldıklarının altını çizen Bozbağ, “Giresunspor’da transfer bitmez. Pedriel transferi zora girince listemizdeki diğer isimlere yöneldik. Bu isimlerden bir tanesi de Lonsana Doumbouya. Lonsana Doumbouya olabilir ama başka bir isim de olabilir. Camiamıza bir sürpriz daha yapabiliriz. Görüşmelerimiz sürüyor. Acele ederek hata yapmak istemiyoruz. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. En kısa sürede kadromuza çok önemli bir golcü katacağız” diye konuştu.

Tomiç riske edilmedi

Giresunspor’un ikinci etap Bolu kampı tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde çalışan Çotanaklar, dün sabah antrenman yaptı, akşam da Adanaspor ile hazırlık maçı oynadı. Sabah antrenmanına Adanaspor karşısında forma giyen oyuncular katılmadı. Çotanakların Teknik Patronu Kaplan, geçen hafta içinde hafif bir sakatlık yaşayan Sırp yıldız Tomiç’i riske etmedi. Bu futbolcu takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-Beyazlılar bugün yine çift antrenman yaparak çalışmalarına devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.