Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Paramparça 54. Bölümde Şoke Eden Karar!

Dilara’yla evlilik adına gün almış olan Cihan aynı gün içerisinde şirket geneli adına bir toplantıya katılımda bulunur. Aynı zamanda bir başka nedenden aynı otelde bulunmakta olan psikiyatrist Ayşe yanlışlık ile toplantı odasına giriş yapar. Yaşanacak bir takım durumlar Ayşe ile Cihan’ın yollarını tam anlamıyla kesiştirir. Aynı dakikalar içerisinde Dilara nikah salonu içerisinde Cihan’ı beklemekte iken bambaşka bir sürpriz ile karşılaşmaktadır..

Paramparça 54. Bölümde Şoke Eden Karar!
Aslan Özdemir
22 Şubat 2016 18:43

Dilara’yla evlilik adına gün almış olan Cihan aynı gün içerisinde şirket geneli adına bir toplantıya katılımda bulunur. Aynı zamanda bir başka nedenden aynı otelde bulunmakta olan psikiyatrist Ayşe yanlışlık ile toplantı odasına giriş yapar. Yaşanacak bir takım durumlar Ayşe ile Cihan’ın yollarını tam anlamıyla kesiştirir. Aynı dakikalar içerisinde Dilara nikah salonu içerisinde Cihan’ı beklemekte iken bambaşka bir sürpriz ile karşılaşmaktadır.

Hayrettin Kaya

Yıldırım’ı avucunun içine alan Candan, böylece Cihan’ın şirket sırlarını öğrenir. Harun ile yeniden yakınlaşmak için bunları kullanmak isteyen Candan, Harun’a öyle büyük bir zarar verir ki, bu kez kurtuluşu yoktur. Harun, Candan’a duyduğu öfke ile silahına sarılır. Harun’un kendisini öldüreceğini anlayarak kaçmaya başlayan Candan koştuğu yerin ölüme gittiğinin farkında değildir.

Dilara’nın hamile olduğunu öğrenen Ozan için ok yaydan çıkar. En büyük düşmanları Harun’un çocuğunu kardeş olarak kabullenmeye hiç niyeti yoktur. Bu bebekle birlikte hem çocuklarını hem de saygınlığını kaybetmekten korkan Dilara’nın bir diğer kabusu da Harun’dur. Harun ya Dilara’nın kendi çocuğuna hamile olduğunu öğrenirse?

Bir yanda Gülseren’i kaybetmenin acısıyla kavrulan Cihan diğer yanda ailesini bir arada tutabilme çabası içindedir. Şimdi acısını kalbine gömüp ailesinin yanında olma zamanıdır. Cihan hiç kimsenin, Dilara’nın bile tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur.

Cansu’yu kaybetmeyi içine sindiremeyen Deniz, Rahmi Bey’in sert tepkisinin sebebini öğrenmeyi kafasına koyar. İkili arasındaki yüzleşme can yakıcı olacaktır… Öte yandan Harun, halası Maide’ye gider ve ona ihtiyacı olduğunu söyler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.