Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Ozan Tufan’ın Fotoğraflarını Beğendiği Jelena Karleusa Makyajsız GörüntülendiM

Beşiktaş’ın yıldız stoperi Dusko Tosic’in şarkıcı seksi eşi Jelena Karleusa, makyajsız fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu.

Ozan Tufan’ın Fotoğraflarını Beğendiği Jelena Karleusa Makyajsız GörüntülendiM
19 Eylül 2016 15:15

Sosyal medya hesaplarına atmış olduğu fotoğraf gönderileriyle her zaman gündeme gelmeyi başaran Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Dusko Tosic’in seksi eşi Jelena Karleusa’nın sosyal medyada kısa zaman içerisinde yayılan makyajsız fotoğrafı, herkesi büyük bir şoka soktu.

Gerçekleştirmiş olduğu seksi fotoğraf paylaşımlarıyla tüm dünyada gündeme gelmeyi başaran yıldız futbolcu Dusko Tosic’in eşi olarak bilinen Jelena Karleusa’nın makyajsız fotoğrafı sosyal medyaya düşünce olanlar oldu.

Makyajlı, makyajsız her haliyle gündeme geliyor!

Sık bir şekilde özellikle kişisel Instagram hesabını kullanarak, çok seksi fotoğraflar paylaşan Jelena Karleusa’ya hayran olan özellikle erkek kitle, sosyal medyada kısa bir zaman içerisinde yayılan ‘Makyajsız Jelena’ fotoğrafıyla adeta şoka girdiler.

Makyajsız fotoğrafıyla da gündem oldu!

Dusko Tosic’in seksi şarkıcı eşi Jelena Karleusa’nın makyajsız bir şekilde görüntülendiği fotoğraf, sosyal medya da en çok konuşulan başlıklar arasında ilk sırada yer almayı başardı.

Erkek hayranları şoka girdi!

Makyajsız fotoğrafında bir hayli yaşlı bir görünüme sahip olduğu görülen Jelena Karleusa’nın erkek hayranları güzel şarkıcıyı makyajsız bir şekilde gördüklerinde büyük bir hayal kırıklığına uğradılar.

Ozan  Tufan, fotoğrafını beğenmiş olay üstüne olay olmuştu!

Bilindiği üzere Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Dusko Tosic’in eşi olan şarkıcı Jelena Karleusa, sarı lacivertli takım Fenerbahçe’nin orta saha futbolcusu Ozan Tufan ile bazı olaylar yaşamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.