Dolar 32,4968
Euro 34,8110
Altın 2.489,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Övet Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Taylan Mithat ÖVET Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Chp İlçe yönetimine başvurusunu yaptı.

Övet Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı
24 Ekim 2018 11:49

Ayancık Spor Kulübü ve AYBED başkanı, emekli Fen ve İmar İşleri Müdürü, inşaat mühendisi Taylan Mithat ÖVET 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçiminde belediye başkanlığına aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Övet yaptığı açıklamada “Ayancık hepimizin ortak değeri kasabımızı çok seviyoruz. Hep beraber tek yürek halinde hangimiz aday olursa olsun diğer aday adayı arkadaşlarımla beraber çalışarak CHP örgütümüzün ve halkımızın desteği ile belediyeyi bu kez CHP kazanacaktır. Ayancık artık sosyal demokrat belediyeciliği geri dönmelidir” dedi. Türkan KARABAŞ

TAYLAN MİTHAT ÖVET KİMDİR

28 Haziran 1964 Ayancık’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini İsmet İnönü ilköğretim sonra Kabataş Erkek Lisesi ve İTÜ inşaat mühendisliğini 1986 yılında bitirdi. 1 yıl kadar özel bir şirkette çalıştıktan sonra askerliğini tamamladı ve Ayancık Belediyesi’nde 1990 yılında Fen ve İmar işleri müdürü olarak göreve başladı. Belediyede çalıştığı 24 yıl boyunca sosyal ve kültürel projelerde, apart otel, hamam-sauna, halı saha, tüm teknik altyapı ve üst yapı projelerinde aktif rol oynadı.

2000 yılında beri başkanlığını sürdürdüğü Ayancık spor kulübü ile yurtiçi ve dışında birçok şampiyonluklar elde ederek kulübe kupalar kazandırdı. 2008 yılında eğitime destek amacıyla AYBED’i (Ayancık Yaşam boyu destekleme derneği) kurdu. İşadamlarımızın katkılarıyla Ayancık’ta 600 öğrenciye burs sağladılar. Okullarımıza örnek sınıflar, fen, bilgisayar, yabancı dil laboratuvarları yaptılar. Övet Almanya’da kardeş belediyenin davetlisi olarak birçok kez Wirsheınm’e giderek spor, kültür, derneklerin yapısı,  eğitim ve belediyecilik konusunda araştırmalar yaparak bilgi alışverişinde bulundu.

4 yıldır yaşamını Bursa’da sürdüren Övet Türkiye’nin en iyi okullarından birinde yöneticilik yapmakta,  evli bir erkek çocuk babası ve İTÜ’der üyesidir.

Övet Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı Övet Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.