Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Osmanlı Hamamı inşaat çalışmaları sürüyor

İlçemize kazandırılacak olan Osmanlı Hamamı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Osmanlı Hamamı inşaat çalışmaları sürüyor
Aslan Özdemir
3 Ocak 2018 13:10

Boyabat’a kazandırılacak olan Osmanlı Hamamı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Hayrettin Kaya

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın seçim vaadleri arasında bulunan Osmanlı Hamamı ile ilgili halka verdiği söz olan Osmanlı Hamamı yapımında sona gelindi.

Boyabat’ta  büyük eksikliği hissedilen Boyabat hamamının bir an önce tamamlanması vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, hamamın çok az bir işinin kaldığını ve kısa süre zarfında halkın hizmetine açılacağını söyledi.

Boyabat Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesinde yapımına başlanan ve bitme aşamasına gelen Osmanlı Hamamı içerisinde, sauna fitnes salonu, soyunma odaları, resepsiyon ve hamamının yer alacağı belirtildi.

Hamamın içindeki sütunlarda yer alan Selçuklu motifleri dikkat çekerken, hem mimari hem de iç dizayn anlamında estetik güzelliklerle tasarlanmış hamam projesinde son noktaya gelindiğini çalışmaların tamamlanması ile birlikte önümüzdeki günlerde açılışının gerçekleşeceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.