Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Orhan APUL'dan Teşekkür Mesajı

Saygıdeğer Hemşehrilerim, sevgili dost ve Arkadaşlarım,

Orhan APUL'dan Teşekkür Mesajı
Aslan Özdemir
1 Şubat 2014 17:54

Saygıdeğer Hemşehrilerim, sevgili dost ve Arkadaşlarım,

Hayrettin Kaya

 

Yaşamımızın belli dönemlerinde farklı niyet ve adımlarımız olur. Ancak süreci yazar sonucu belirleyemeyiz. Süreç; olumlu çabalarımız, sonuç; Cenab-ı Hakkın bize taktir ettiği, yani hayırlı olandır. 31 Ocak 2014 akşamı itibariyle, Genel Merkez Seçim Üst Kurulu'nun resmi açıklamasıyla Başkan adayımız Ayhan ERGÜN olarak belirlenmiş bulunmaktadır.

 

Aday adaylığım süresince şahsıma teveccüh edip inanmış ve desteklerini esirgemeyen tüm dost ve hemşehrilerime teşekkür ve şükranlarımı sunuyor bu çabalarında sarf ettikleri emek ve haklarını helal etmelerini isterken Başta Ayancık adayımız Ayhan ERGÜN olmak üzere, Sinop'un tüm ilçelerinde adaylıkları netleşmiş arkadaşlarıma, yerel seçimde muaffakiyetleri adına başarılar diliyorum.

 

Sevgili Hemşehrilerim seçim kampanya ve çalışmalarını kapsayan önümüzdeki 2 aylık süreç bu süreci kırmadan dökmeden itidal ve sağduyu ile taşıyabilmek İlçemizin medeniyet ve Kültür seviyesi göründüğü yer, bulunduğu seviye açısından çok önem arzetmektedir. Bu anlamda sağ duyuyu hiç bir şekilde boşlamayacağınıza Ayancık ilçemize yakışır bir şekilde seçim süreci yöneteceğinize inancım sonsuz.

 

Önemle altını çizmek istediğim; Amaç aday arkadaşların değil, Ayancığın bekası olmalıdır. Bu bağlamda, hakkın yeter çoğunluğunun desteğini alıp başkanlık kime nasip olursa, ilçemizin hayrına olması şartı ile her türlü, manevi lojistik, Teknik yardıma hazır olduğunu belirtir. Ayancığımız için herşeyin hayırlı olmasını dilerim.

 

Orhan APUL

Eğitimci, Yerel Yönetim Uzmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.