Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ön dişlere uygulanan estetik dolgular

Bonding uygulaması ön dişlerde çok başarılı sonuçlar vermektedir. Kişinin güzel bir gülüş elde edebilmesi için hem dişlerinin boyutu, şekli hem de diş ve diş eti arasında ki mesafede oldukça önem kazanmaktadır.

Ön dişlere uygulanan estetik dolgular
11 Mayıs 2018 10:54

Ön dişlere uygulanan estetik dolgu nedir?

Bonding uygulaması ön dişlerde çok başarılı sonuçlar vermektedir. Kişinin güzel bir gülüş elde edebilmesi için hem dişlerinin boyutu, şekli hem de diş ve diş eti arasında ki mesafede oldukça önem kazanmaktadır. İstenilen güzel gülüş için bonding uygulaması sayesinde kişi istediği görüntülere ulaşabilmektedir. Tek bir seansta bile gülüş hattında bulunan dişlere uygulanan bonding uygulaması sayesinde istenilen estetik görüntü elde edilebiyor. Üstelik sadece ortalama bir iki saat içinde sonuç elde edilmiş oluyor. Ön dişlerde estetik bir görüntü elde edebilmek için dişlerin iyi incelenmesi gerekir. Diş dokuları ve onları taklit eden materyallerin değerlendirilmesi başarılı sonucun alınmasını sağlayacaktır. Amaç dış dokuları taklit edebilmek ve bu sebeple etkili bir sonuç ortaya çıkarmak olacaktır. Bonding uygulaması ile sadece çürükler için değil aynı zamanda var olan diğer diş sorunlarında da etkisini gösteren bir uygulamadır. Ön dişlerde var olan renk sorunlarında renkli doku biraz aşındırılıyor ve dişlere daha uyumlu bir renk ortaya çıkarılabilmektedir.

Estetik dolgu ne zaman uygulanabilir?

Dişlerin boyunu uzatmak için

Dişlerin arasında bulunan boşlukları kapatmak için

Dişlerde var olan kalıcı renk bozukluklarını gidermek için

Çürük ve kırık dişlerin onarılmasında

Kişinin istediği gülüş tasarımını gerçekleştirebilmek için diş şeklini değiştirip dolgu uygulamalarında

Ön dişlere uygulanan estetik dolgular

Kullanılan estetik dolguların ömrü ne kadardır?

Uygulanan dolguların diş etlerinize herhangi bir zararı bulunmuyor. Bakımı ise kendi dişlerinize yaptığınız gibi olmalıdır. Diş ipi ve diş fırçalamayı ihmal etmemelisiniz. Eğer doğru kullanır ve bakımlarınızı yaparsanız 5 yıldan 10 yıla kadar başarılı bir şekilde kullanıma devam edebilirsiniz. Bunların yanı sıra lekelenmelere karşı yapılacak cilalama sayesinde görüntü çok daha güzel bir seviyeye ulaşabilir. Genellikle tek bir seansta uygulanıyor ve her yaşa yapılabiliyor. Bu sebeple güvenle kullanabilirsiniz.

 

Ön dişlere uygulanan estetik dolgular

Estetik Diş Hekimliğinin başarılı olabilmesi için hasta beklentilerini doğru bir şekilde aktarmalı, planlamalar bu beklentiyi karşılayacak biçimde olmalıdır. Altın oran kusursuz yüz hatları anlamına gelirken estetik diş hekimliği kişiden kişiye değişen bir estetik kavramı üzerinde çalışır. Önce ve sonra fotoğrafları ile yapılan modellemeler sonucun kusursuz olması  için önemlidir.

Kaynak: http://www.adaklinik.com

(Reklam Haber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.