Dolar 32,6014
Euro 34,8276
Altın 2.504,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Obama’ya İdrarını İçmesini Söylediler

ABD Başbakanı Barrack Obama, bir televizyon programına katıldı. Vahşi doğada hayatta kalma programına katılan Başbakan Barrack Obama’ya program sunucusu bazı yöntemler uygulattı.

Obama’ya İdrarını İçmesini Söylediler
19 Aralık 2015 18:05

ABD Başbakanı Barrack Obama, bir televizyon programına katıldı. Vahşi doğada hayatta kalma programına katılan Başbakan Barrack Obama’ya program sunucusu bazı yöntemler uygulattı. Sunucu Obama’ya idrarını da içirmek istedi.

Vahşi doğada kalma yöntemlerinin yayınlandığı programda Bear Grylss’in konuğu olan Obama buzul sudan çay yaparak içti. Bir ayı tarafından çiğnenen balığı da yiyen Obama, idrar içmeyi reddetti.

ABD Başkanı Barack Obama’nın İngiliz maceraperest Bear Grylls ile birlikte katıldığı ve çekimleri eylülde yapılan vahşi doğada hayatta kalma programı önceki gün Amerikan NBC televizyonunda yayınlandı.

AYININ ÇİĞNEDİĞİ SOMONU YEDİ
Grylls ile birlikte Alaska’da trekking yapan Obama, buzul suyundan çay yaptı ve bir ayının çiğneyip bıraktığı somon balığını yedi.

Grylls, daha önce pek çok ünlü katılımcısına yaptırdığı gibi Obama’ya da kendi idrarını içirmek istedi.

“TV PROGRAMI İÇİN ÇİŞİMİ İÇMEM”
Ancak ABD Başkanı, teklifi “Bunu ölümle karşı karşıya kalsam yapardım ama bir TV programı için yapmam” diyerek geri çevirdi.

Obama programa katılmayı iklim değişikliğine dikkat çekmek için kabul etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.