Dolar 32,5534
Euro 34,8864
Altın 2.435,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

O Ses Türkiye’de Finale Hangi Yarışmacılar Kaldı? 1 Şubat O Ses Türkiye Finalistleri!

TV8 ekranlarının ilgi çeken yarışması olan O Ses Türkiye’de yarı final heyecanının ardından ekranlara gelecek olan final bölümü şimdiden merak konusu olmaya başladı. O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye finalinde düellolar belli oldu mu? O ses Türkiye finali ne zaman?

O Ses Türkiye’de Finale Hangi Yarışmacılar Kaldı? 1 Şubat O Ses Türkiye Finalistleri!
1 Şubat 2016 23:40

TV8’in reyting canavarı yarışması olan O Ses Türkiye’de yarı final heyecanı yaşanırken finale kalan isimler de belli olmaya başladı. Hadise ve Murat Boz’un ‘er yarışmacı sokabildiği yarı finalde yapılan düellolar neticesinde oluşan tabloda ise en şanslı jüri üyesi olarak Gökhan ve Hakan’ın oturduğu koltuk olarak gözüküyor.

Oldukça fazla sayıda yarışmacısını finalin kapısına kadar getirmeyi başaran Athena grubu finalin de mutlak favorisi olarak gözüküyor. 5 yıldır yayınlanan yarışmada Hadise’nin henüz şampiyonluğu bulunmazken tek yarışmacı ile yarı finale gelen güzel şarkıcı yine hüsrana uğrayacak gibi gözükse de umudunu kaybetmemeye devam ediyor. Halkın gönderdiği mesajların belirlediği finalistlerin akıbeti bu akşam belli olacak olsa da bazı isimlerin finali görmesi daha önce aldıkları oylara bakılınca net bir tablo olarak ortaya çıkmayı başarıyor.

Özellikle Ebru Gündeş’in takımında bulunan ve rap şarkıları ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Tankurt Manas finalin en güçlü adaylarından biri olarak ön plana çıkıyor. Gökhan ve Hakan’ın takımında bulunan Emre Sertkaya ve Türkan Kürşat’da yüksek oy oranına sahip isimler arasında. Hadise’nin tek yarışmacısı olan ve farklı ses tonu ile dikkatleri üzerine çeken Aziz Kiraz hem koçunu hem kendini göstermek için bir fırsat daha elde etmesine rağmen güçlü rakiplerine karşı neler yapacağı merak konusu olan isimlerin başında geliyor. Murat Boz’un oldukça başarısız bir sezon geçiren takımından kalan tek isim olan Ali Mert Habipoğlu’da hem gitar çalması hemde ses tonunun oldukça baskın olması nedeniyle finale gitmesine kesin gözle bakılan yarışmacılardan biri olarak gösteriliyor.

O Ses Türkiye’de Yarı Final Grupları Belli Oldu

Tankurt Manas

Ali Mert Habipoğlu

Ali Dağaşan

Türkan Kürşat

—————————

Emre Sertkaya

Alpaslan Adsay

Busegül Yalçın

Aziz Kiraz

MURAT BOZ FİNALE KALAMADI

Murat Boz’un takımından kimse kalmadığı için ünlü şarkıcı finali göremedi.

Yarı finalin ilk turunda elenen isimler Busegül Yalçın ve Ali Mert Habipoğlu oldu.

Tankurt Manas, Türkan Kürşat ilk iki finalist oldu.

Aziz Kiraz ve Emre Sertkaya diğer finalistler oldular.

Muhteşem final yarın akşam canlı yayınla TV8 ekranlarında olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.