Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

O Ses Çocuklar Başlıyor! Jüri Üyeleri Kim Olacak? Hangi Tarihte Başlayacak?

O Ses Çocuklar yeni sezonu başlıyor. Tv8’de yayınlanacak O Ses Çocuklar yarışması ne zaman başlıyor? Jüri üyeleri kim olacak? İşte detaylar…

O Ses Çocuklar Başlıyor! Jüri Üyeleri Kim Olacak? Hangi Tarihte Başlayacak?
13 Mart 2016 23:48

Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının bitmesinin ardından her sene olduğu gibi O Ses Çocuklar yarışması için hazırlıklar tamamlandı. Çekimleri başlayan O Ses Çocuklar yarışması çok yakında Tv8’de yayınlanacak.

O Ses Türkiye yarışmasında olduğu gibi O Ses Çocuklar yarışması da büyük ilgiyle izleniyor. Bilindiği üzere geçen sene yarışma büyük beğeni toplamış ve rekor başvuruya ulaşmıştı. O Ses Türkiye yarışmasının sona ermesinin ardından herkes O Ses Çocuklar yarışmasının ne zaman başlayacağını merakla bekler oldu. Ve merak edilen tarih yaklaştı.

O SES ÇOCUKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kesin olarak bir tarih açıklanmasa da çekimleri başlayan O Ses Çocuklar yarışmasının kısa bir süre sonra Tv8’de yayınlanması bekleniyor. Tahminen 1-2 hafta içinde yayınlanacak olan O Ses Çocuklar yarışmasına katılmak isteyen çocukların adına velileri Tv8’in internet sitesinden başvuru yapabiliyor.

Başvuru sayfasının doldurulmasının ardından seçmelere giden çocuklar için güzel bir maraton onları bekliyor. Ünlü isimlerle de şimdiden çalışma fırsatı bulan çocuklar, hem güzel tecrübe yaşıyor hem de gelecekteki hedefleri için ilk adımı atmış oluyor.

O SES ÇOCUKLAR JÜRİ ÜYELERİ KİM OLACAK?

En çok merak edilen konulardan biri de yarışmanın jüri üyelerinin kim olacağı. O ses çocuklar yarışmasının 1. sezonunda jüri koltuğunda Mustafa Ceceli, Hadise ve Murat Boz oturmuştu. Yarışmanın 2. sezonunda ise Mustafa Ceceli, Hadise, Murat Boz, Oğuzhan Koç jüri üyesi olmuştu.

Kısa bir süre sonra başlayacak olan 3. sezon O Ses Çocuklar yarışmasının bu seneki jüri üyeleri de belli oldu. Çekimlerde jüri koltuğunda oturan ünlü isimlerin 3 kişi olduğu öğrenildi. Yeni sezonda yarışmanın jüri üyeleri Oğuzhan Koç, Hadise ve Burak Kut olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.