Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Nurettin Kırbacı Hayatını Kaybetti

Bir süredir Göztepe Medikalpark hastanesinde tedavi gören yöresel sanatçımız, Ayancıklı Nurettin Kırbacı yaşam mücadelesini kaybetti.

Nurettin Kırbacı Hayatını Kaybetti
Aslan Özdemir
19 Şubat 2014 10:51

Bir süredir Göztepe Medikalpark hastanesinde tedavi gören yöresel sanatçımız, Ayancıklı Nurettin Kırbacı yaşam mücadelesini kaybederek hakkın_rahmetine kavuşmuştur..! Kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Allah mekanını cennet eylesin..! bugün Göztepe Medikal Park Hastanesi'nden alınıp evine götürülüp helallik alındıktan sonra defnedilmek üzere memleketi Ayancık'a getirilecek.

Hayrettin Kaya

Nurettin KIRBACI Kimdir?

01.01.1967 tarihinde Sinop iline bağlı Ayancık ilçesinin Hüseyinbey Köyünde dünyaya geldi. Babası Arslan KIRBACI ve annesi Sevim KIRBACI'dır. İş hayatına küçük yaşlarda oturduğu  beldede bulunan küçük bir buzdolabı tamircisinde başladı. Birkaç sene sonra yeni bir hayat için İstanbul'a geldi. Müzik dünyasına ilk olarak misafir olarak gittiği bir düğün salonunda sahneye çıkarak girdi. Müzik hayatına çeşitli düğün salonlarında türk halk müziği söyleyerek devam etti. 1994 yılında ilk profesyonel deneyimini "Amatör Ses Yarışması" ile TRT'de yaşadı. Bu yarışmada İstanbul ilinde birinci bölge klasmanındaysa üçüncülük ödülü kazandı. Bu yarışmada tanındıktan sonra bazı özel kanallarda ve dernek organizasyonlarında yer aldı. Devam eden yıllarda çeşitli televizyon kanallarında kendi programımı yaptı. 2012 yılında "Çaresizim" adlı albümümü çıkarttı. Son zamanlarda çeşitli organizayonlarda yer alarak müzik yaşamımı devam ettirmekteydi.
Ayancık Gazetesi

YORUMLAR

  1. Aydın Bak dedi ki:

    Allah Rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun. Amin