Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Nuray Sayarı 26 Şubat günlük burç yorumları

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’dan 26 Şubat Cuma günü günlük burç yorumları. Bugün burçları neler bekliyor? Nuray Sayarı sizin için burçları yorumladı. Günlük burç yorumunuz haberimizde…

Nuray Sayarı 26 Şubat günlük burç yorumları
Aslan Özdemir
26 Şubat 2016 12:05

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’dan 26 Şubat Cuma günü günlük burç yorumları. Bugün burçları neler bekliyor? Nuray Sayarı sizin için burçları yorumladı. Günlük burç yorumunuz haberimizde…

Hayrettin Kaya

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün eşinizle ilgili konularda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Uyumlu davranmak ikiniz içinde daha iyi olacak. Kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. Ortak konularda sizi zihnen sıkıştıran olaylar gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Anlaşmalar gündeminizi etkileyebilir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirisiniz. Gün içinde sizi zihnen zorlayan koşullar oluşabilir. Fikirlerinizi daha çok kişiye yayma ihtiyacında olabilirsiniz. Konuştuğunuz kişileri iyi seçmenizde fayda var. İşte birlikte çalıştığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün keyif aldığınız işlerde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerinizde zihinsel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalar gündeme gelebilir. Çocuklarınız için yeni aktivite alanları yaratabilirsiniz. Bireysel olmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün zihinsel aktivitelerinizde yoğunluk olabilir. İşlerinizi toparlamak için sıkıştırıldığınızı hissedebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızın artması sizi zihnen yorabilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla desteğe ihtiyacınız olan bir gündesiniz. Aileniz ile bu konuyu konuşmak isteyebilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan fikir alabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Zihinsel olarak bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sabırlı olmalısınız.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Parasal konularda çalışma hayatınızda gelen destekler olabilir. Harcamalarınızı yoluna sokmak için yeni yollar arayabilirsiniz. Bütçenizle ilgili fikir alabilirsiniz. Geçmişte kaldığınız konular gündeme gelebilir. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizin yoğunluğu sizi yorgun düşürebilir.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha hassas davranabilirsiniz. Gün içinde niyet ettiğiniz konularda araştırma yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz işlere zaman ayıracaksınız. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde kafanız karışık olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün gizli kalan konular yüzünden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Eğitsel konularda çaba sarf etmeniz gerekebilir. Konuşmalarınızda daha uyumlu davranmalısınız. İkili ilişkilerinizin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha fazla görmeye ihtiyacınız olabilir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. İlginizin yöneldiği konularda eğitimler alabilirsiniz. Gün içinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha ciddi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konuların sorumluluğunu üstünüze alabilirsiniz. Bugün kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Bireysel olarak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde iş hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi daha ciddi hissettirebilir. Yeni konular için eğitim alabilirsiniz. Üstlerinizde görüşmeleriniz önem kazanabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bunu ifade etmek için arkadaşlarınıza ihtiyaç duyabilirsiniz.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Bu konularda kendinizi disipline etmeniz gerekebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle daha ciddi meseleler hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde aynı meslek grubundan kişilerle görüşmeler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Ortak konularda otorite sahibi kişilerden yardım alabilirsiniz. Bazı konular sizi zorlayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişimde sıkıntılar çıkabilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.