Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

“Nikah Kağıdı” Kapalı Gişe Oynandı

Sinop Hayaller Tiyatrosu tarafından 10. yıla özel olarak sahnelenen “Nikah Kağıdı” adlı iki perdelik komedi oyunu Sinop’ta tiyatro severler ile buluştu.

“Nikah Kağıdı” Kapalı Gişe Oynandı
Aslan Özdemir
20 Aralık 2017 13:00

Sinop Hayaller Tiyatrosu tarafından 10. yıla özel olarak sahnelenen “Nikah Kağıdı” adlı iki perdelik komedi oyunu Sinop’ta tiyatro severler ile buluştu.

Hayrettin Kaya

Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alan Sinop Hayaller Tiyatrosu, “Nikah Kağıdı” adlı oyunu kapalı gişe oynadı. Günler öncesinden biletleri satılan oyun için salonda boş yer kalmadı. İki perde olarak sahnelenen tiyatro oyununa Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Konukçu ve Eşi, Sinop Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun’un yanı sıra çok sayıda tiyatrosever büyük ilgi gösterdi. Ephraim Kishon tarafından kaleme alınan, Hale Kuntay’ın Türkçe ‘ye çevirdiği ve ‘Bir evlenme meselesi… Kiminle mi? Tabii karımla!’ esprisi üzerine kurulu iki perdelik komedi oyununu ödüllü yönetmen Enes Cangül yönetti.
Oyunda nikah şemsiyesi altına sığınan evlilerin hikayesinin yansıtıldığını ifade eden Cangül, “Oyunumuz samimi bir aile hikayesini anlatıyor ve herkesin kalbine dokunuyor. Ön yargısız her izleyici oyunda kendinden bir şeyler buluyor. Herhalde başarısı da buradan geliyor. Biz de oyunun hakkını vermeye çalışıyoruz. Provalara başladığımız andan itibaren bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta valimiz Hasan İpek olmak üzere, 25. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun, Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, Angelico Pizza, 80’s&90’s Cafe, Botanik Çiçekçiliğe de teşekkür ederim” dedi. Sinopluların kahkahalarını tutamadığı ve bir dizi komik olayın ustaca kurgulandığı oyunun dekor tasarımı Özger Dinçer ve Melahat Kuş tarafından, Kostüm Tasarımı Esra Gümüşsu, Kübra Tüten, İrem Özdemir, Dilek Arlı, Sümeyra Özüdoğru tarafından ve Işık Tasarımı Erhan Baylan tarafından yapıldı. Oyunda, Kerem Urhan, Kübra Şanoğlu, Gül Nihal Akça, Osman Can Keyik, Ceylan Çevik, Doğan Ceyhun ve Nermin Levend başarılı performans göstererek, izleyicilerden tam not aldılar.

“Nikah Kağıdı” Kapalı Gişe Oynandı “Nikah Kağıdı” Kapalı Gişe Oynandı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.