Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Neslihan Atagül’e Dekolte Uyarısı!

Geçtiğimiz ay dünya evine giren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftine nazar değdi. Doğulu, eşinin göğüs dekoltesini görüp uyarınca, Atagül’ün yüzü asıldı.

Neslihan Atagül’e Dekolte Uyarısı!
Aslan Özdemir
2 Ağustos 2016 10:45

Mutluluklarıyla imrendiren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu nazara geldi. Eşinin göğüs dekoltesini görünce gerilen Doğulu, sert şekilde uyardı. Bir anda yüzü düşen güzel oyuncu da hemen toparlandı.

Hayrettin Kaya

Geçtiğimiz ay muhteşem bir düğünle dünyaevine giren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, Maldivler’deki rüya balayını tamamlayıp yurda döndü. Yeni dizisinin çekimlerine başlayan yakışıklı oyuncu, önceki gün Nişantaşı’ndaki sete güzel eşiyle birlikte gitti.

UYARI GECİKMEDİ

Çekimlerde eşini yalnız bırakmayan Neslihan Atagül’ün derin göğüs dekoltesi sete damgasını vurdu. Güzel oyuncunun dekoltesinden siyah iç çamaşırı görününce eşi Kadir Doğulu’dan uyarı gecikmedi. Hemen yakasını elleriyle kapatan ünlü oyuncunun eşinin uyarısıyla yüzü düştü. Dakikalar önce gülücükler saçan Atagül’ün bu halleri objektife takıldı.

“ÇOCUK İSTİYORUZ”

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, çekimlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Düğün ve balayının çok güzel geçtiğini söyleyen Doğulu, “Balayı bitti, şimdi sıra işte… Yaz bitmeden kısa bir tatil daha yapmak istiyoruz” dedi.

Ne zaman çocuk sahibi olacakları sorulunca ise ünlü çift, “Önceden ‘Evlilik ne zaman?’ diye soruyordunuz. Evlendik. Şimdi ise çocuğu soruyorsunuz. Mutluluğumuzu çocukla taçlandırmayı çok istiyoruz. Ancak şimdilik cicim aylarının tadını çıkarmayı tercih ediyoruz” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.