Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi 

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, hafta sonu Gerze ve Sinop’ta partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi 
Aslan Özdemir
20 Şubat 2017 19:00

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, hafta sonu Gerze ve Sinop’ta partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Hayrettin Kaya

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, hafta sonunu bir dizi temasta bulunmak üzere Gerze ve Sinop’ta geçirdi. Cumartesi gününü Gerze’ye ayıran Maviş, ilk olarak partililer ile bir araya gelerek Gerze yatırımlarını ve yeni anayasa sürecini değerlendirdi. 

16 Nisan’da Sandığa Gidip Güçlü Bir Şekilde Evet Diyeceğiz

Maviş, Ak Parti teşkilatının tüm üyeleri ile birlikte 16 Nisana kadar hummalı bir çalışma yürüteceklerini vurgulayarak, “Vesayet sistemine son vermek için Türkiye‘nin istikrara ihtiyacı var. Buda yeni anayasa değişikliği ile gerçekleşecektir. İnşallah bizler üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirerek milletimiz ile birlikle 16 Nisan’da sandığa gidip güçlü bir şekilde evet diyeceğiz” dedi

Maviş daha sonra İlçe Başkanı İzzet Karaman ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Gerze’ye 7 Yeni Proje

Maviş’in bir sonraki durağı ise Gerze Sanayi sitesi oldu. Sanayi esnafının talep ve isteklerini dinleyen Maviş, Gerze Sanayi sitesinin daha geniş bir alanda hizmet verebilmesi yönünde taleplerin olduğunu belirterek, meslek kollarına göre yeni sanayi sitelerinin yapılabileceğini söyledi. Maviş, “ Yer sorunu çözüldüğü takdirde biz gerekli çalışmaları yerine getirmeye hazırız” dedi.

Maviş Sanayi sitesinin yanı sıra Gerze hükümet konağı, adliye sarayı, gençlik merkezi, KYK yurdu, doğalgaz ve köy yolları olmak üzere yedi farklı projenin hayata geçirileceğini belirterek, “Gerze’miz gerek coğrafi konumu gerekse yüreği mert insanıyla gelişmeyi ve büyümeyi en çok hak eden ilçelerimizden biri” dedi.

Maviş ziyaretleri kapsamında, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, Ak Parti Gerze il Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma’nın babası Nail Burma için okutulan mevlite katılarak, Meclis Üyesi Ahmet Burma’ya başsağlığı diledi.

Sinop Sanayisine Yeni Yatırımlar Yolda

Maviş temaslarına Sinop’ta devam etti. Sinop 1. ve 2. kısım küçük sanayi sitesi tarafından organize edilen toplantıya katılan Maviş, küçük sanayi sitesi, organize sanayi bölgesi, şoförler odası ve Esnaf Sanatkârlar Odası başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldi.

Toplantıda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün Sinop ziyareti ve Sinop sanayine yapılacak yeni yatırımlar ele alındı. Maviş’e Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve İl yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sinop mesaisine pazar günü de devam eden Maviş, Sinop’ta kanaat önderleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi  Nazım Maviş’ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.