Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Nazım Maviş'ten Kutlama

AK Parti MKYK Y. Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş'in Erfelek, Gerze ve Dikmen Kongrelerine ilişkin Tebrik Metni‏ yayınladı

Nazım Maviş'ten Kutlama
Aslan Özdemir
17 Kasım 2014 11:00

AK Parti MKYK Y. Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş Erfelek, Gerze ve Dikmen AK Kadrolarına başarılar diledi.

Hayrettin Kaya

 

AK Parti’de ilçe kongreleri sürüyor. Daha önce Sinop merkez ilçe ve Boyabat kongrelerini yapan AK Parti, geçtiğimiz hafta sonu Erfelek, Gerze ve Dikmen kongrelerini gerçekleştirdi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Erfelek ve Gerze ilçe kongrelerine katılarak konuşmalar yaptı.

 

Nazım Maviş, yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerini tebrik etmek için bir de yazılı açıklama yayınladı. Nazım Maviş’in açıklaması şöyle;

 

“AK Parti Boyabat ve Sinop ilçe kongrelerinden sonra Erfelek, Gerze ve Dikmen ilçe kongrelerimizi yaptık. Sonraki haftalarda Ayancık, Durağan, Türkeli, Saraydüzü kongrelerimizi de yaparak Sinop’ta daha güçlü hale geleceğiz. 

Kongrelerin başarılı geçmesinde emeği olan Sinop İl Başkanlığımızı ve ilçe teşkilatlarımızı kutlarım. 

Bugüne kadar AK Parti’nin Sinop’ta başarılı olması için gayret göstermiş olan ilçe başkanlarımıza, yönetimlerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kim bu memleket için bir adım atmışsa Allah razı olsun. 

Kongreler sonunda delegelerimizin oylarıyla ilçe başkanlığına seçilen Erfelek İlçe Başkanı Yılmaz Özen, Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman ve Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen’i tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Aynı şekilde yeni seçilmiş olan ilçe yönetimlerine de hayırlı olsun dileklerimi iletir tüm AK Parti kadrolarına üstün başarılar dilerim. 

AK Partimiz, 2015 seçimlerinde başarı grafiğini daha yukarılara çıkaracaktır. Bu başarı; ilçe teşkilatlarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, üyelerimiz ve bütün dava arkadaşlarımızın çalışmaları, bizi sevenlerin duaları ile gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.