Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Nazım Maviş'ten Bayram Mesajı

Ak Parti MKYK üyesi Nazım Maviş Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Nazım Maviş'ten Bayram Mesajı
2 Ekim 2014 13:21

Ak Parti MKYK üyesi Nazım Maviş Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
 

AK Parti MKYK Y. Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, toplumun sevinç ve kederlerini kardeşlik duygusu içinde birbiriyle paylaşmasıyla bayramların bereket ve coşkusunun artacağını söyledi. 

 

Nazım Maviş’in Kurban Bayramı mesajı şöyle;

“Bayramlar paylaşma ve dayanışma günleridir. Ekmeği, azığı, sevinci, kederi, acıyı paylaştıkça dostluğumuz artar, kardeşliğimiz pekişir. Toplum paylaştıkça hayatın bereketi ve yaşama coşkusu artar. 
 

Bayram birlikte yaşanırsa güzeldir. Bayram aynı ailede, aynı mahallede, aynı şehirde, aynı ülkede yaşayan insanların birlikte gönülden birbirini sevmesi ve hakkını gözetmesi ile gerçek bir bayrama dönüşür. 
 

Biz, büyük medeniyetler kurmuş bir dinin mensupları olarak, gittikçe bencilleşen dünya insanlarına yeniden ikramı, cömertliği, dayanışmayı öğretmeliyiz. Öğretmenin en doğru yolu yaşamaktır. Onun için komşularımıza, yetimlerimize, öksüzlerimize, fakirlerimize sahip çıkmalıyız, onların derdi-dermanı olmalıyız. Onun için Suriyeli, Iraklı, Gazzeli, Arakanlı, Türkistanlı, Afganistanlı kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Nerde bir yara varsa o yaranın merhemi olmalıyız. Merhametimiz dünyayı kuşatmalı. 
 

Bu vesileyle, başta Sinoplu hemşerilerim olmak üzere tüm halkımızın ve dünya Müslümanlarının Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın hepimize bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Çocuklarımızı ve yaşlılarımızı sevindirmeyi unutmayalım. Kimsesizleri unutmayalım.” 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.