Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Nazım Maviş’ten Anneler Günü Mesajı

Nazım Maviş, Onlar Olmasa Dünya Olmazdı

Nazım Maviş’ten Anneler Günü Mesajı
9 Mayıs 2015 20:09

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Anneler Günü ile ilgili yayınlandığı açıklamasında  “Annelerimiz hepimizin varlık sebebidir. Onlar olmasa biz olmazdık ve büyüyemezdik, annelerimiz olmasa dünya olmazdı” dedi.

Anneler Gününün anne sevgisini ve annelerin öneminin vurgulanması için sembolik bir gün olduğunu söyleyen Maviş “Annelerimiz bizim için her an değerlidir, saygındır. Eli öpülecekler içinde önce anne ve baba gelir. Hayır duası alınacaklar içinde önce anneler gelir.” şeklinde konuştu. 

İslam dini ile geleneksel kültürümüzün anneye özel önem verdiğini hatırlatan AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş açıklamasını şu sözlerle tamamladı.

“Dinimiz cennete girmemizi annelerimizin rızasına bağlıyor, cennetin annelerin ayakların altında olduğunu söylüyor. Anneye “üf” bile demek bizde büyük günah sayılır. Annelerimiz sadece varlık sebebimiz değil aynı zamanda huzur sebebimiz ve cennet vesilemiz. Tüm annelerimizin ve Sinoplu annelerimizin gününü tebrik ediyor, ellerinden öpüyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.