Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Nazım Maviş Mesaisini Sinop Balıkçıları İçin Ayırdı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ bugünkü mesaisini Sinoplu balıkçılar için ayırdı.

Nazım Maviş Mesaisini Sinop Balıkçıları İçin Ayırdı
Aslan Özdemir
24 Mart 2016 22:21

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ bugünkü mesaisini Sinoplu balıkçılar için ayırdı. Daha önceki Sinop ziyaretlerinde balıkçılar ile bir araya gelen Maviş, balıkçıların sorunlarının ve beklentilerinin takipçisi olacağını belirtmişti.

Hayrettin Kaya

Maviş, bugün çantasındaki balıkçı talepleriyle ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih TURAN ile görüşen Maviş; Sinop Balıkçılarının yatırım taleplerini Genel Müdürle paylaştı. Özellikle Demirciköy Çekek yerinde yaşanan sıkıntılar ve eksiklikleri paylaştı.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde uzun süren görüşmesini tamamlayan Maviş, buradan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Durali Koçak ile olan görüşmesine geçti. Bu görüşmede de Genel Müdür Durali Koçak ve Daire Başkanı Ramazan Çelebi’ye Sinop Balıkçılarının beklentilerini dile getiren Maviş, sektörün genel durumu hakkında da ayrıntılı bir brifing aldı.

Yapılan görüşmeler sonunda özellikle Demirciköy Çekek yeri için Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü ve Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa geliştirilen proje hakkında bilgiler alan Maviş, projenin hızlandırılması için gerekli girişimlerde bulundu.

Hazırlanan proje hakkında bilgi veren Maviş, projenin Türkiye’de ki balıkçı barınakları için pilot proje olacağını belirtti. Maviş, iki genel müdürlüğün ortaklaşa hazırladığı bu projeden beklentilerinin yüksek olduğunu ve projenin sonuna kadar takipçisi olacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.