Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Nazım Maviş Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Aday Adayı Sinop'un Gerze ilçesine giderek bir takım ziyaretlerde bulundu. Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Maviş çarpıcı açıklamalar yaptı.

Nazım Maviş Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
Aslan Özdemir
22 Şubat 2015 20:24

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Aday Adayı Sinop'un Gerze ilçesine giderek bir takım ziyaretlerde bulundu. Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Maviş çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Hayrettin Kaya

Gerze İlçe Teşkilatında Nazım Maviş'i Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve teşkilat mensupları ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, 7 Haziran seçimlerinin hem Türkiye hem de Sinop için büyük bir önem arz ettiğini belirtti. 

AK PARTİ SESSİZCE DEVRİM YAPTI

Milletvekili aday adayı Nazım Maviş ise konuşmasına Gerze Teşkilatına gösterdiği sıcak ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gerze'de ciddi oranda oy kazandıklarını ve bu başarıdan dolayı ilçe başkanını tebrik eden Maviş "Ak Parti iktidarı süresinde sessizce devrim yaptı" dedi.
 

Nazım Maviş Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

 

 

Maviş konuşmasına şu şekilde devam etti: "Eski Türkiye’yi hatırlayalım. 90’lı yıllara gittiğimizde gördüğümüz tablo çok açık ve ürkütücü bir tablodur. Türkiye’de faili meçhul cinayetler yaşanmıştır, Türkiye’de işkenceler yaşanmıştır, Türkiye’de yasaklar yaşanmıştır, Türkiye’de ekonomik iflaslar yaşanmıştır, gece zengin yatanlar bu ülkede sabaha fakir olarak kalkmışlardır. Şimdi o günlerden nereye geldik, o günlerden geldiğimiz yere bakalım. AK Parti’nin hedeflediği yeni Türkiye, bütün bireylerinin mutlu olduğu, bütün bireylerinin müreffeh olduğu, kişi başına milli gelirin 25 bin dolarları aştığı ve dünyanın 10 büyük güçlü ekonomisinden biri haline gelmiş bir Türkiye’dir; buda AK Partinin 13 yıl boyunca sessiz bir devrim yaptığının göstergesidir." şeklinde konuştu.

 

SİYESETİ BEKLENTİ GÖZETEREK YAPMADIM

Maviş konuşmasında yapılan bu sessiz devrime yönelik komploların kurulduğunu, balyoz darbe planlarının, 17 aralık darbesinin ve gezi olaylarının bu hükümeti yıkmaya yönelik olduğunu ve buna en güzel cevabın yine millet tarafından verildiğini dile getirdi.

 

Siyaseti hiç bir zaman bir beklenti gözeterek yapmadığını söyleyen Maviş, "yıllar boyunca siyaseti bir hizmet aracı olarak bir mücadele yolu olarak sürdürdüm ve bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğim, Adaylığa hangi arkadaşım seçilirse seçilsin omuz omuza 7 hazirana kadar kapı kapı köy köy gezmeye hazırım" dedi.

 

Nazım Maviş Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
 

Yeni Türkiye inşası için en az 400 milletvekilinin parlamentoya sokulması gerektiğini kaydeden Maviş, "Sinop'tan da en az 2 milletvekili çıkarmak için var gücümüzle mücadele etmeliyiz. Alpaslanların, Sultan Fatihlerin ve Çanakkale'de şehit düşen ecdadımızın emanetini en iyi noktaya taşımak ve milletin verdiği vekaleti en iyi şekilde değerlendirmek için 7 hazirana kadar koşturmalıyız. Çünkü bizler halkın duasına, hakkın rızasına talip olan bir hareketin mensubuyuz" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.