Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Nazım Maviş: Gerze İçin Hedef 2019

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, TBMM'ya kayıt olmasının ardından Sinop'ta 3 günlük teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Teşekkür ziyaretleri kapsamında Gerze'ye giden Nazım Maviş "2019 yılında Gerze'nin yerel anlamda Ak hizmetler ile buluşacağını gönülden inanıyorum" dedi.

Nazım Maviş: Gerze İçin Hedef 2019
15 Kasım 2015 17:34

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, TBMM'ya kayıt olmasının ardından Sinop'ta 3 günlük teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Teşekkür ziyaretleri kapsamında Gerze'ye giden Nazım Maviş "2019 yılında Gerze'nin yerel anlamda Ak hizmetler ile buluşacağını gönülden inanıyorum" dedi.

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş teşekkür ziyaretleri kapsamında Gerze teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyarette Maviş'e Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpçü ve İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu eşlik etti. Ak Parti Sinop İl Kadın kolları Başkanı Nurdan Altınkök'ün babasının vefat haberi nedeni ile kısa süren ziyarette ilk olarak konuşan Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Nurdan Altınkök'ün babasına Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek söze başladı.

 

1 Kasım seçimlerine teşkilat olarak güçlü bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Karaman, bu bağlamda Gerze ilçesinde 1 Kasım erken seçimlerinde ciddi bir oy oranı yakaladıklarını ve aynı gayretle çalışmalarını yürüteceklerini ifade etti.

Nazım Maviş: Gerze İçin Hedef 2019

Daha sonra söz alan Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ise, Ak Parti Sinop İl Kadın kolları Başkanı Nurdan Altınkök'ün babasının vefat haberini üzülerek öğrendiklerini aktararak başsağlığı temennilerinde bulundu.

1 Kasım zaferinin hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, bu zaferde en büyük katkının teşkilat mensuplarına ait olduğunu aktararak, Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman ve partililere teşekkür etti.Son olarak söz alan Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Altıngök'ün babası için başsağlığı dileklerinde bulunarak sözlerine başladı. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısından tarihi bir zafer olduğunu belirten Maviş, bu zaferin halkın ve hakkı üstün tutanların zaferi olduğunu dile getirerek, sorumluluklarının da bu bağlamda daha fazla arttığını ifade etti.

Gerze İçin Hedef 2019

Konuşmasında Gerze teşkilatına özverili çalışmaları için teşekkür eden Maviş, "Seçim akşamı sonuçları öğrenmek için İlçe Başkanımız İzzet Karaman bey ile telefonda görüşürken, kendisine bundan sonraki hedeflerinin 2019 yerel seçimlerinde, Gerze Belediyesini Ak Parti hizmetleri ile buluşturmak olduğunu belirttim. Ben bu özverili çalışmaların devam etmesi doğrultusunda bu hedefin zor olmayacağına ve 2019 yılında Gerze'nin yerel anlamda Ak hizmetler ile buluşacağını gönülden inanıyorum" dedi.
 

Hizmet Sözü VerdimKonuşmasında seçim sürecinde vatandaşa ve Sinoplu hemşerilerine hizmet sözü verdiğini dile getiren Maviş, "Vermiş olduğum hizmet sözü boynumun borcudur. Bu anlamda elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceğiz ve teşkilat disiplinini esas alıp, Sinop için büyük bir gönül seferberliği başlatarak hak edilen hizmetleri Sinop'umuz için en kısa sürede gerçekleştirme gayreti içerisinde olacağız. Seçim çalışmalarımda çok iyi dostlar kazandım, benim için seçilmekten daha değerli olan şey Sinopluların yüreklerinde bir yer edinebilmektedir. Sinoplular beni bağırlarına bastı. Bende Sinop'un evladı olarak hizmet sözümü yerine getireceğim İnşallah." şekilde konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.