Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR

Ayancık Çayiçi Camii altında 2 yıldır faaliyet gösteren MRK Tekstil tüm Türkiye geneli bayan giyim üretimine tüm hızıyla devam ediyor.

MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR
Aslan Özdemir
19 Aralık 2017 18:20

Ayancık Çayiçi Camii altında 2 yıldır faaliyet gösteren MRK Tekstil tüm Türkiye geneli bayan giyim üretimine tüm hızıyla devam ediyor.

Hayrettin Kaya

İlçemizde faaliyet gösteren MRK Tekstil 40 kişilik işçisiyle durmak bilmeden ürettikleri kışlık montları toptan çalıştıkları firmalara göndererek Türkiye geneli halka ulaştırıyor.

MRK Tekstil yöneticisi Filiz KARADAĞ “ MRK Tekstil firmamızda yazın bayan gömleği, bayan etek, pantolon vb gibi üretimlerde bulunuyoruz. Kış mevsiminin gelmesiyle bayan mont, kaban üretimine geçmiş bulunmaktayız. Ürünlerimiz İstanbul’da toptan satışı yapılarak mağazalarımıza dağıtım yapılıyor. Biz burada Ayancık halkına ciddi ve kararlı bir şekilde çalışma imkanı sağlıyoruz.
Bu bir zincirlemedir. Biz burada insanımıza istihdam veriyoruz. Ayancık haklıda, esnafı da kazanıyor. Ben doğma büyüme İstanbul’luyum. Annem Babam Ayancıklı. O vesile ile Ayancık’a yerleştim. İlçemize geleli 2 yıl oldu. MRK tekstilde yöneticiyim. Biz burada çalışanlarımızla aile gibi olduk. Ayancık’ta gördüm ki işsizlik sorunu var ama biz tekstil olarak Ayancıklıya iş imkanı vermeye çalışıyoruz ama buna rağmen eleman bulamıyoruz. İlçemiz için daha iyisini yapmak ürettiğimiz ChipPepper markasıyla Ayancık’ımızın adını duyurmak için çaba sarfediyoruz.
İlçemizdeki mağazalarımızda yoldan geçerken kendi diktiğimiz ürünlerimizi görmek bizleri mutlu ediyor.
Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. “ dedi.
Haber – Foto: Türkan KARABAŞ

MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR MRK TEKSTİL İLÇEMİZDE HİZMET VERİYOR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.